Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л961.5$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
1.Гончаренко Г. Н. Разработка процессов безотходной переработки томатных овощей на предприятиях питания : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадий Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2004. - 263 л.: рис. (Шифр: ДС85086)
2.Мазуренко И. К. Усовершенствование технологии производства концентрированных томатопродуктов : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Игорь Константинович ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 253 л.: табл. (Шифр: ДС95871)
3.Гончаренко Г. М. Розробка процесів безвідходної переробки томатних овочів на підприємствах харчування : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Гончаренко Геннадій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2004. - 17 с. (Шифр: РА334101)
4.Федосова К. С. Розробка технології консервування водяного горіха : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Федосова Катерина Сергіївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис. (Шифр: РА339357)
5.Мазуренко І. К. Удосконалення технології виробництва концентрованих томатопродуктів : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Мазуренко Ігор Костянтинович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 17 с. (Шифр: РА341578)
6.Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 18 с. (Шифр: РА367476)
7.Продукти томатні концентровані. Загальні технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 14 c. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4422)
8.Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4388)
9.Ольховська В. С. Вдосконалення якості концентрованих томатопродуктів в процесі їх виробництва : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ольховська Вікторія Сергіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 314 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС112001)
10.Жукевич О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис., табл. (Шифр: РА406254)
11.Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Нагорний Олександр Юрійович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 19 с. : рис., табл. (Шифр: РА407616)
12.Біохімічні особливості перспективних сортів томатів для виробництва концентрованих продуктів : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 128 с. : рис., табл. (Шифр: ВА783628)
13.Нагорний О. Ю. Технологія соусів томатних капсульованих : монографія / О. Ю. Нагорний, О. П. Неклеса, Є. П. Пивоваров ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Іванченко І. С. [вид.], 2015. - 165 с. : рис., табл. (Шифр: ВА811775)
14.Консерви. Приправи і соуси овочеві та овочефруктові. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 13 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ8740)
15.Консерви. Соуси овочево-фруктові структуровані. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ9381)
16.Бендерська О. В. Удосконалення технології томатних соусів із додаванням пасти із насіння томатів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Бендерська Ольга Вячеславівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл. (Шифр: РА441460)
17.Консерви. Заправки томатні. Технічні умови. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ10873)
18.Жукевич О. М. Споживні властивості соусів та паст на сметанній основі : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Жукевич Олена Михайлівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 252 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС139713)
19.Технології харчування. Концентровані томатні продукти : монографія / І. Мазуренко [та ін.] ; Хунан. ун-т гуманіт. наук і технологій, Хенан. ін-т науки і технологій, Сум. нац. аграр. ун-т. - Одеса : Astroprint, 2023. - 250 с. : рис., табл. (Шифр: ІВ231389)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського