Пошуковий запит: (<.>U=Л961.6$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 41
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Шамян С. М. Разработка технологии многофункциональных полуфабрикатов из слив и абрикосов : Дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергей Маисович ; Харьковская академия технологии и организации питания. - Х., 1995. - 254 л. (Шифр: ДС48682)
|
2. | Карпенко Л. К. Процессы получения плодоовощных масс с заданными структурно-механическими свойствами : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Карпенко Людмила Константиновна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1996. - 310 л. (Шифр: ДС50755)
|
3. | Одарченко А. Н. Влияние микробного полисахарида "Ксантан" на качество замороженных плодоовощных паст в процессе их хранения в замороженном состоянии : Дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрей Николаевич ; Харьковский гос. ун-т питания и торговли. - Х., 2003. - 257 л.: ил. (Шифр: ДС81641)
|
4. | Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 204 арк.: рис. (Шифр: ДС81998)
|
5. | Загорулько О. Є. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : Дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 248 арк.: рис., табл. (Шифр: ДС82286)
|
6. | Давыдова О. Ю. Разработка технологии соусов из косточковых плодов : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Давыдова Оксана Юрьевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1999. - 318 л. (Шифр: ДС62473)
|
7. | Шамян С. М. Розробка технології багатофункціональних напівфабрикатів із слив та абрикосів : Автореф. дис...канд. техн. наук: 05.18.16 / Шамян Сергій Маїсович ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1995. - 17 с. (Шифр: РА289968)
|
8. | Загорулько О. Є. Розробка процесу та удосконалення обладнання для виробництва фруктових паст з використанням дикоплодної сировини : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Загорулько Олексій Євгенович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА326312)
|
9. | Зіолковська А. В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с. (Шифр: РА361990)
|
10. | Карпенко Л. К. Процеси одержання плодоовочевих мас із заданими структурно-механічними властивостями. : Автореф. дис. канд.техн. наук : 05.18.12. / Карпенко Людмила Костянтинівна. ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 24 с. (Шифр: РА292050)
|
11. | Мельнічук О. Є. Розробка енергозберігаючих технологій виробництва варення : Автореф. дис... канд. техн: 05.18.13 / Мельнічук Оксана Євстахівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА327281)
|
12. | Одарченко А. М. Вплив мікробного полісахариду "ксантан" на якість заморожених плодоовочевих паст в процесі їх зберігання у замороженому стані : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Одарченко Андрій Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2003. - 18 с.: рис. (Шифр: РА327881)
|
13. | Консерви фруктові для дієтичного харчування: Технічні умови. - К. : Держстандарт України, 1999. - ІІІ, 28с., ІІІ. 28 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України. Міждержавний стандарт) (Шифр: СТ413)
|
14. | Филимонова Е. Ю. Рекомендации по использованию плодов облепихи для производства консервированной продукции / Е. Ю. Филимонова ; Российская академия сельскохозяйственных наук. Сибирское отделение, Департамент пищевой и перерабатывающей промышленности Администарации Алтайского края, НИИ садоводства Сибири им. М.А.Лисавенко, Алтайский гос. технический ун-т им. И.И.Ползунова. - Барнаул : Издательство АлтГТУ, 2001. - 34 с.: рис. (Шифр: Р92604)
|
15. | Консерви; Соуси фруктові. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4659)
|
16. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3208)
|
17. | Консерви. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ3194)
|
18. | Зіолковська А. В. Технологія плодово-ягідних соусів з використанням екстракту полісахаридів оболонки насіння льону : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зіолковська Анна Віталіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 337 арк. : рис., табл. (Шифр: ДС112147)
|
19. | Консерви. Компоти асорті українські. Технічні умови. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 14 с. : табл. - (Національний стандарт України) (Шифр: СТ4844)
|
20. | Балацька Н. Ю. Технологія соусів ягідних з використанням природної нетрадиційної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Балацька Наталя Юріївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 16 с. : рис., табл. (Шифр: РА379488)
|
| |