Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л99-9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.Коваленко В. А. Функционально-технологическое обоснование нормативных микробиологических показателей продукции общественного питания : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Коваленко Валентина Алексеевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 1997. - 252 с.: рис. (Шифр: ДС53846)
2.Топольник В. Г. Научное обоснование и разработка количественных показателей качества процесса производства продуктов питания : Дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Вера Григорьевна ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецьк, 2001. - 549 л. (Шифр: ДС75827)
3.Топольник В. Г. Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Топольник Віра Григорівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 33 с. (Шифр: РА318883)
4.Петрова І. А. Експертиза продукції підприємств ресторанного господарства при розкритті економічних злочинів : монографія / І. А. Петрова, О. В. Загуменна, В. В. Яременко ; Харк. нац. ун-т внутр. справ, Навч.-наук. ін-т підготов. фахівців кримін. міліції, Каф. екон. безпеки. - Х. : НікаНова, 2011. - 351 с. : рис., табл. (Шифр: ВА742573)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського