Пошуковий запит: (<.>U=Л992.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 54
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 198 арк. (Шифр: ДС75891)
|
2. | Гревцева Н. В. Розробка технології прісного тіста з рослинними наповнювачами для механізованого виробництва вареників : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гревцева Наталія Вячеславівна ; Харківська академія технології та організації харчування. - Х., 1994. - 23 с. (Шифр: РА290252)
|
3. | Бровенко Т. В. Технологія страв з круп із використанням біологічно активних добавок : Автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Бровенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2002. - 20 с.: рис. (Шифр: РА321688)
|
4. | Смачні періжки / ред. П. Ф. Боброва. - К. : Техніка, 1994. - 32 с. (Шифр: Р77768)
|
5. | Чепішко П. Завиванці буковинські : Зб. технол. карт / П. Чепішко. - Чернівці : Прут, 1996. - 64 с. (Шифр: ВА568793)
|
6. | 100 кулинарных рецептов из сои / АО "Украинская соя" ; сост. В. Сичкарь [и др.]. - О. : [б.в.], 1995. - 48 с. (Шифр: Р80008)
|
7. | Фельдман И. А. Вареники / И. А. Фельдман. - К. : Пресса Украины, 2000. - 85 с. - (Библиотечка гурмана) (Шифр: АО260563)
|
8. | Полякова Н. В. Технология и ассортимент кулинарной продукции из круп, бобовых и макаронных изделий : Учеб. пособие / Н. В. Полякова ; Южно-Уральский гос. ун-т. Кафедра "Технология продуктов общественного питания". - Челябинск : Издательство ЮУрГУ, 2000. - 19 с. (Шифр: Р93587)
|
9. | Вареники, пельмени, блины / сост. О. Домодедова. - Донецк : ООО ПКФ "БАО", 2001. - 64 с. - (Коротко о вкусном) (Шифр: ВА606496)
|
10. | Лазарь В. Г. Секреты сои : Продукт ХХІ века! Вкусно и полезно / В. Г. Лазарь ; НПАО "Агропрод", Соевая фабрика НПАО "Агропрод". - К. : [б.и.], 2001. - 248 с. (Шифр: ВА606742)
|
11. | Карпенко Е. И. Соя - это здоровье человека / Е. И. Карпенко. - К. : Оріяни, 2000. - 72 с. (Шифр: ВА606947)
|
12. | Все о блюдах из сои / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 381 с. (Шифр: ВА613145)
|
13. | Соевая кухня: Блюда из соевых бобов, соевой муки, соевого мяса / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина) (Шифр: Р90069)
|
14. | Соевая кухня: Блюда из соевого молока, окары, тофу / авт.-сост. И. Р. Киреевский. - Х. : Харків, 2001. - 32 с. - (Библиотечка крестьянина) (Шифр: Р90070)
|
15. | Все о блюдах из муки / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : БАО, 2002. - 318 с. (Шифр: ВА615803)
|
16. | Блины / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана) (Шифр: АО262163)
|
17. | Оладьи и лепешки / авт.-сост. И. А. Фельдман. - К. : Преса України, 2001. - 112 с. - (Библиотечка гурмана) (Шифр: АО262164)
|
18. | Блюда из сои / сост. И. Р. Киреевский. - Донецк : ПКФ "БАО", 2002. - 63 с. - (Коротко о вкусном) (Шифр: ВА617276)
|
19. | Рецептуры мучных изделий / сост. Л. А. Зуева, О. В. Саламаха. - М. : ООО "ДеЛи", 2000. - 199 с. (Шифр: ВА622414)
|
20. | Блюда из сои / авт.-сост. И. Н. Жукова. - Донецк : Сталкер, 2002. - 288 с. - (Вкусные рецепты) (Шифр: ВА621619)
|
| |