Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.1 я73$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 16
Представлено документи з 1 до 16
1.Циганенко О. І. Основи загальної, екологічної та харчової токсикології / О. І. Циганенко [та ін] ; Український НДІ харчування. - К. : Чорнобильінтерінформ, 1998. - 172 с. (Шифр: ВА587740)
2.Пономарьов П. Х. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини : Навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - К. : Лібра, 1999. - 271 с. (Шифр: ВА592894)
3.Екологія продуктів харчового та лікувального призначення : Метод. вказ. до виконання лабораторних робіт для студ. спец. 6.070800 "Екологія та охорона навколишнього середовища" (спеціалізація "Екологія харчової промисловості) денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. В. Левандовський [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 29 с. (Шифр: Р99979)
4.Проблеми безпеки харчових продуктів : Метод. вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2003. - 10 с. (Шифр: Р100564)
5.Рудавська Г. Б. Санітарно-гігієнічна експертиза товарів : Підручник / Г. Б. Рудавська, Л. І. Демкевич ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : КНТЕУ, 2003. - 410 с. (Шифр: ВА647135)
6.Екологія та технологія продуктів лікувально-профілактичного харчування : Опорний конспект лекцій для студ. спец. 7.091711 і 8.091711 "Технологія харчування" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. М. І. Пересічний [та ін.]. - К. : КНТЕУ, 2003. - 131 с. (Шифр: СО25702)
7.Дроков В. Г. Нешкідливість харчових продуктів та методи її контролю : Конспект лекцій з дисципліни "Методи контролю харчових продуктів та сировини на нешкідливість" для студ. V курсу спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна" та 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" ден. та заоч. форм навч. / В. Г. Дроков ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2004. - 24 с.: рис., табл. (Шифр: Р101494)
8.Методи визначення нешкідливості харчових продуктів : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден., заоч. та скороч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. В. Кочубей [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 15 с.: табл. (Шифр: Р102528)
9.Методи визначення нешкідливості харчових продуктів : метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. і лаб. робіт для студ. спец. 7.091701, 7.091702, 7.091704 та 7.091706 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. Г. Дроков, В. Д. Ганчук. - К. : НУХТ, 2006. - 15 с. (Шифр: Р109776)
10.Запольський А. К. Екологізація харчових виробництв : Підруч. для студ. вищ. навч. закл. / А. К. Запольський, А. І. Українець. - К. : Вища школа, 2005. - 423 с. (Шифр: ВА667716)
11.Батутіна А. П. Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) : Завдання та метод. вказівки до індивідуальної контрольної роботи для студ. ф-ту заоч. освіти спец. 7.050302 "Товарознавство та експертиза в митній справі" / А. П. Батутіна [и др.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 40 с. (Шифр: Р105920)
12.Санітарно-епідеміологічна та ветеринарно-санітарна експертиза. Ч. 1 / А. П. Батутіна [та ін.]. - [Б. м.] : [б.в.], 2007. - 201 с. (Шифр: В351643/Ч. 1)
13.Рудавська Г. Б. Мікробіологія : навч. посіб. / Г. Б. Рудавська, Б. О. Голуб, В. І. Мандрика ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2010. - 295 с. : табл. (Шифр: ВА731900)
14.Гудзь С. П. Санітарна мікробіологія : підручник / С. П. Гудзь, С. О. Гнатуш, Г. І. Звір ; Львів. нац. ун-т ім. Івана Франка. - Львів : ЛНУ ім. Івана Франка, 2016. - 347 с. : рис., табл. - (Серія "Біологічні Студії") (Шифр: ВС61575)
15.Лозова Т. М. Управління якістю та безпечністю продукції харчової галузі : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Растр-7, 2018. - 398 с. : рис., табл. (Шифр: ВА824480)
16.Якубчак О. М. Аналіз мікробіологічних небезпечних факторів у харчовому ланцюзі : навч. посіб. для [студентів] ВНЗ [III-IV рівня акредитації підгот. здобувачів ступеня вищ. освіти "магістр" спец. 212] Ветеринарна гігієна. Санітарія і експертиза / [О. М. Якубчак, М. А. Галабурда]. - Київ : Юстон, 2018. - 148 с. : рис., табл. (Шифр: ВА867929)
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського