Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Циганенко О. І. Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с. (Шифр: РА301388)
|
2. | Притульська Н. В. Експертиза харчових продуктів : Текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. (Шифр: Р80226)
|
3. | Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995;Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876) (Шифр: IAEA/STI/PUB/1031)
|
4. | Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с. (Шифр: В343464/Ч. 3)
|
5. | Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с. (Шифр: ВА600720)
|
6. | Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с. (Шифр: В343464/Ч. 2)
|
7. | Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с. (Шифр: В343464/Ч. 1)
|
8. | Жарикова Г. Г. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов : Практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. (Шифр: ВА621060)
|
9. | Робинсон К. Технологии генетических модификаций и продукты питания. Здоровье и безопасность потребителя / К. Робинсон. - К. : PA NOVA, 2002. - 112 с. - (Серия кратких монографий, подготовленных Европейским отделением Международного института наук о жизни (Ilsi Europe)) (Шифр: ВА680109)
|
10. | Санитарно-эпидемиологическая экспертиза продукции. - М. : Издательский Дом "ИНФРА-М", 2002. - 12 с. (Шифр: Р96446)
|
11. | Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. (Шифр: Р99469)
|
12. | Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні. - Л. : Леонорм, 2004. - 303 с. - (Нормативна база підприємства) (Шифр: СО26116)
|
13. | Методи визначення нешкідливості харчових продуктів : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. (Шифр: Р101261)
|
14. | Спецкурс з експертизи товарів (санітарно-епідеміологічна, ветеринарно-санітарна) : Метод. вказівки до виконання курс. роботи з дисципліни для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / І. В. Ємченко [та ін.] ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерційної академії, 2005. - 24 с. (Шифр: Р105530)
|
15. | Чмиленко Ф. О. Хімічний контроль якості харчових продуктів : навчальний посібник для студ. хім. та хім.-технолог. спец. вищих навч. закл. / Ф. О. Чмиленко, Л. П. Сидорова ; Дніпропетровський національний ун-т. - Д. : Видавництво Дніпропетровського національного ун-ту, 2006. - 304 с. (Шифр: ВА694373)
|
16. | Ladygiene R. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food : Summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. (Шифр: ІР7680)
|
17. | Якість і безпека продовольчих товарів : тести для студ. спец. 8.050303 "Експертиза товарів та послуг" / уклад. І. М. Задорожний, М. П. Ковальчук ; Укоопспілка, Львівська комерційна академія. - Л. : Видавництво Львівської комерц. акад., 2007. - 31 с. (Шифр: Р110633)
|
18. | Другов Ю. С. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии) (Шифр: ВС45324)
|
19. | Токсичні речовини у харчових продуктах та методи їх визначення : підручник для студ. ВНЗ / А. А. Дубініна [та ін.] ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - К. : Професіонал, 2007. - 375 с.: табл. (Шифр: ВС44425)
|
20. | Водолазський В. М. Підвищення чутливості ферозондового методу контролю металевих включень у харчових продуктах : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.11.13 / Водолазський Віталій Миколайович ; Східноукраїнський національний ун-т ім. Володимира Даля. - Луганськ, 2008. - 20 с. (Шифр: РА355250)
|
| |