Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повний стислий
Пошуковий запит: (<.>U=Р123.10$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 34
Представлено документи з 1 до 20
...
1.Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with other Processes for the Improving Food Quality (1995;Pretoria). Combination processes for food irradiation: Proceedings of the Final Research Co-ordination Meeting of the Co-ordinated Research Programme on Irradiation in Combination with Other Processes for Improving Food Quality, organized by the Joint FAO/IAEA Division of Nuclear Techniques in Food and Agriculture and held in Pretoria, South Africa, 27 Febr.- 3 March 1995. - Vienna : IAEA, 1998. - 254 p. - (Panel proceedings series / IAEA, ISSN 0074-1876) (Шифр: IAEA/STI/PUB/1031)
2.Evaluation of certain food additives and contaminants : seventy-seventh rep. of the Joint FAO/WHO Expert comm. on food additives / Food and Agriculture Organization of the United Nations, World Health Organization. - Geneva : WHO, 2013. - VII, 75 p. : tab. - (WHO technical report series, ISSN 0512-3054 ; 983) (Шифр: ІВ219934)
3.Ladygiene R. Investigation, assessment and prediction of internal exposure to public from the radioactive contamination of food : Summary of doctoral diss. Technological sciences, environmental engineering and landscape management (04T) / R. Ladygiene ; Vilnius Gediminas technical university. - Vilnius : Technika, 2006. - 24 p.: fig., tab. (Шифр: ІР7680)
4.Risk assessment of Vibrio parahaemolyticus in seafood : interpretative summary and technical report / WHO; FAO. - Geneva : WHO ; Rome : FAO, 2011. - xvii, 184 p. - (Microbiological risk assessment series , ISSN 1726-5274 ; 16) (Шифр: WHO/685.16)
5.Воробець М. М. Ідентифікація та методи виявлення фальсифікації : навч. посіб. / [М. М. Воробець, А. В. Сачко, І. М. Ковбаса] ; Чернів. нац. ун-т ім. Юрія Федьковича. - Чернівці : Рута, 2017. - 96 с. : рис., табл. (Шифр: ВА824098)
6.Другов Ю. С. Анализ загрязненных биосред и пищевых продуктов : практ. руководство / Ю. С. Другов, А. А. Родин. - М. : БИНОМ. Лаборатория знаний, 2007. - 294 с.: рис., табл. - (Серия : методы в химии) (Шифр: ВС45324)
7.Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 1. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 284 с. (Шифр: В343464/Ч. 1)
8.Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 2. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 292 с. (Шифр: В343464/Ч. 2)
9.Ветеринарно- санітарна експертиза харчових продуктів в Україні: Нормативні документи. Ч. 3. - [Б. м.] : [б.в.], 2000. - 288 с. (Шифр: В343464/Ч. 3)
10.Ветеринарно-санітарна експертиза харчових продуктів в Україні. - Л. : Леонорм, 2004. - 303 с. - (Нормативна база підприємства) (Шифр: СО26116)
11.Ладанівський Р. І. Гігієнічна експертиза харчових продуктів / Р. І. Ладанівський [та ін]. - Л. : [б.в.], 2000. - 100 с. (Шифр: ВА600720)
12.Пономарьов П. Х. Генетично модифіковані організми: трансгенні культури, ферментні препарати, харчові продукти : монографія / П. Х. Пономарьов, Н. В. Притульська, І. В. Донцова ; Київ. нац. торг-.екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2014. - 207 с. : рис., табл. (Шифр: ВА812305)
13.Циганенко О. І. Еколого-гігієнічна система охорони здоров'я населення України від негативного впливу нітратів харчових продуктів : Автореф. дис... д-ра мед. наук: 03.00.16 / Циганенко Олег Іванович ; Український науковий гігієнічний центр МОЗ України. - К., 1994. - 45 с. (Шифр: РА301388)
14.Кулик Я. М. Експериментальне обґрунтування небезпеки використання трансгенної сої в продуктах дитячого харчування : монографія / Я. М. Кулик. - Вінниця : Рогальська І. О. , 2021. - 163 с. : рис., табл. (Шифр: ВА854197)
15.Експертиза та контроль якості продуктів харчування : навч.-метод. посіб. з напряму підготов. "Ветеринарна медицина" / [П. М. Гаврилін та ін.] ; Дніпропетр. держ. аграр. ун-т, 159173-TEMPUS-DE-TEMPUS-JPCR "Експертиза та контроль якості харчових продуктів за стандартами ЄС". - Д. : [б. в.], 2012. - 198 с. (Шифр: ВА764628)
16.Притульська Н. В. Експертиза харчових продуктів : Текст лекції / Н. В. Притульська ; Інститут системних досліджень освіти, Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 1995. - 28 с. (Шифр: Р80226)
17.Методи визначення нешкідливості харчових продуктів : Метод. вказівки до вивч. дисципліни та викон. контр. роботи для студ. спец. 7.091707 "Технологія зберігання, консервування та переробки м'яса" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. О. Буша. - К. : НУХТ, 2004. - 7 с. (Шифр: Р101261)
18.Методичні рекомендації до самостійної роботи з курсу "Основи екології та безпеки товарів народного споживання" для студентів заочної форми навчання напряму підготовки "Торгівля" / Київський національний торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. Ф. Шкарупа. - К. : КНТЕУ, 2003. - 35 с. (Шифр: Р99469)
19.Жарикова Г. Г. Микробиология, санитария и гигиена пищевых продуктов : Практикум: Учеб. пособие для студ., обучающихся по спец.: 351100 "Товароведение и экспертиза товаров" и 2712 "Технология продуктов общественного питания" / Г. Г. Жарикова, А. О. Козьмина. - М. : ГЕЛАН, 2001. - 254 с.: рис. (Шифр: ВА621060)
20.Бондар О. І. Основи біологічної безпеки (екологічна складова) : навч. посіб. / О. І. Бондар, Л. П. Новосельська, Т. Г. Іващенко ; [під заг. наук. ред. Шматкова Г. Г.] ; Держ. екол. акад. післядиплом. освіти та упр. - Київ ; Херсон : Грінь Д. С., 2014. - 323 с. : рис., табл. (Шифр: ВА789373)
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського