Пошуковий запит: (<.>U=Т594.25$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 64
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | Barer-Stein T. You eat what yiu are: glossaries of foods and food terms / T. Barer-Stein. - Toronto, Ontario : Culture concepts, 1980. - 118 p. (Шифр: CAN.WRITERS/№197)
|
2. | Barer-Stein T. You eat what you are: a study of ethnic food traditions / T. Barer-Stein. - Toronto, Ontario : Culture concepts, 1980. - 624 p. (Шифр: CAN.WRITERS/№194)
|
3. | Cwiertka K. J. The making of modern culinary tradition in Japan : Proefschrift / K. J. Cwiertka ; Universiteit Leiden. Fak. der Sociale Wetenschappen. - Leiden : [б.в.], 1999. - 235 p.: ill. (Шифр: ІВ198046)
|
4. | Götterspeisen : Austellung, Hermesvilla, Lainzer Tiergarten, Wien, 20.3.1997 bis 1.3.1998 / Historischen Museum der Stadt Wien ; Kurat. R. Biswas [u. a.]. - Wien : [б.в.], 1997. - 208 S.:Ill. (Шифр: ІВ193523)
|
5. | Horowitz M. Lebenslust: Essen & Trinken in Wien / M. Horowitz ; Phot. P. Lehner ; Essay G. v. Rezzori. - Wien : Edition Wien, 1994. - 220 S.: Ill., Phot. (Шифр: Österr.bibl./№5229)
|
6. | Lee C. H. Eating korean from barbecue to kimchi, recipes from my home : From barbecue to kimchi, recipes from my home / C. H. Lee. - Hoboken : Wiley, 2005. - XII, 259 p.: fig. (Шифр: ІВ208965)
|
7. | Liu Tong Chinese tea : a cultural history and guide / Liu Tong ; transl. Yue Liwen [a.o.]. - [Beijing] : China intercontinental press, 2008. - 138 p.: phot. - (Cultural China series) (Шифр: ІВ211989)
|
8. | Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea. Vol. 1 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - 303 p. - (Library of Chinese classics : Chinese-English) (Шифр: В277350/1)
|
9. | Lu Yu The classic of tea. The sequel to The classic of tea. Vol. 2 / transl. into modern Chinese a. into Engl. by Jiang Xin a. Jiang Yi. - 2009. - P. 305-701. - (Library of Chinese classics : Chinese-English) (Шифр: В277350/2)
|
10. | Ludwig K. Ein kleines Huhn ist auch ein Ei : Von jüdischen Feiertagen und Kochtöpfen / K. Ludwig. - Berlin : Edition Scheunenviertel, 1995. - 190 S. (Шифр: ІВ198611)
|
11. | Mikołajczyk I. W. Apicjusz o sztuce kulinarnej : Ksiąg 10 / I. Mikołajczyk, S. Wyszomirski. - Toruń : Wydaw. Uniw. Milołaja Kopernika, 1995. - 309 s. (Шифр: ІВ192583)
|
12. | Mikołajczyk I. Apicjusz o sztuce kulinarnej : Ksiąg dziesięć / I. Mikołajczyk, S. Wyszomirski. - Toruń : [б.в.], 1995. - 310 s. (Шифр: ІВ198562)
|
13. | The сlassic of tea. - [Taiwan] : [Net and books], 2010. - 123 p. : ill. (Шифр: ІВ215207)
|
14. | Італійська їжа в історії та культурі : зб. наук. ст. з нагоди року італ. їжі у світі та III всесвіт. тижня італ. кухні / [відп. ред. О. В. Сминтина ; редкол.: В. Г. Кушнір та ін.] ; Одес. нац. ун-т ім. І. І. Мечникова, Ф-т історії та філософії, Каф. археології та етнології України [та ін.]. - Одеса : ОНУ, 2018. - 148 с. : іл., табл. (Шифр: ВА830689)
|
15. | Амирасланов Т. Кулинарная клептомания / Тахир Амирасланов ; Центр нац. кулинарии Азербайджана, Нац. ассоц. кулинаров Азербайджана. - Баку : NURLAR, 2012. - 279 с. (Шифр: ВС53914)
|
16. | Артюх Л. Ф. Звичаї українців у народному календарі : [укр. нар. кухня] / Лідія Артюх. - Київ : Балтія-Друк, 2012. - 223 с. : кольор. іл. (Шифр: ВС54174)
|
17. | Артюх Л. Культура народного харчування українців: історико-етнографічні ракурси : [монографія] / Лідія Артюх ; НАН України, Ін-т мистецтвознавства, фольклористики та етнології ім. М. Т. Рильського. - Київ : ІМФЕ ім. М. Т. Рильського НАН України, 2021. - 357 с. : іл. (Шифр: ВА864309)
|
18. | Блюда христианских постов и праздников / отв. ред. Т. С. Шорохова. - Симферополь : Сонат ; Х. : Харьков, 1997. - 207 с. (Шифр: ВА575489)
|
19. | Вербенець О. Обряди і страви Святого вечора / О. Вербенець, В. Манько ; худож. М. Шутурма. - Л. : Свічадо, 2007. - 184 с.: іл. (Шифр: ВА695546)
|
20. | Винничук Ю. П. Таємниці львівської горілки / Ю. П. Винничук. - Л. : ЛА "Піраміда", 2006. - 256 с.: іл. (Шифр: ВА680153)
|
| |