Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=ГЕРЕДЧУК$<.>+<.>A=АЛІНА$<.>+<.>A=МИХАЙЛІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
  
  РА427398
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС137931
Аліна, Сніжанна Степанівна.
Спадкування ІТ-об'єктів за сучасним цивільним законодавством [Текст] : дис. ... д-ра філософії в галузі знань 08 Право : спец. 081 / Аліна Сніжанна Степанівна ; Нац. ун-т "Одес. юрид. акад.". - Одеса, 2020. - 184, 3 арк.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Одеська юридична академія", національний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС151401
Гередчук, Аліна Михайлівна.
Удосконалення технології напівфабрикатів м'ясомістких кулінарних з використанням каротиновмісних збагачувачів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гередчук Аліна Михайлівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2017. - 234 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 136-166.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського