Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (3)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=ГНІЦЕВИЧ$<.>+<.>A=ВІКТОРІЯ$<.>+<.>A=АЛЬБЕРТІВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
  
  РА371015
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2010. - 37 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА634888

Амарант. Перспективи використання [Текст] / В. А. Гніцевич [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 157 с.: іл. - Бібліогр.: с. 149-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Коршунова, Ганна Федорівна; Сімакова, Ольга Олександрівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА665489

Використання дикорослих Донецького регіону у харчуванні [Текст] / О. О. Шубін [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2004. - 192 с. - Бібліогр.: с. 158-167.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Шубін, Олександр Олександрович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дуленко, Люція Вікторівна; Коршунова, Ганна Федорівна; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС119228 з дод.
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обґрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура [Текст] : дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Гніцевич Вікторія Альбертівна ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2009. - 379 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 321-379. .

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА775192

Технологія харчових продуктів рослинного походження [Текст] : навч. посіб. / [Гніцевич В. А. та ін. ; за ред. В. А. Гніцевич] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 322-324. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Стіборовський, Сергій Едуардович; Варваріна, Наталія Михайлівна; Давидова, Валентина Романівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна (ред.); Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВА785356

Технологія харчових продуктів із заданими властивостями на основі вторинної молочної та рослинної сировини [Текст] : монографія / Гніцевич В. А. [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Каф. технології в ресторан. госп-ві. - Донецьк : Донбас, 2014. - 336 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Никифоров, Радіон Петрович; Федотова, Неля Анатоліївна; Кравченко, Наталя Вікторівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра технології в ресторанному господарстві

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВС65977

Технологія продукії ресторанного господарства. Закуски [Текст] : навч. посіб. / [М. Ф. Кравченко та ін.] ; за ред. д-ра екон. наук, проф. А. А. Мазаракі ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2018. - 191 с. : рис. - Назва обкл. : Закуски. - Бібліогр.: с. 173-175. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Демічковська, Мирослава Павлівна; Антонюк, Ірина Юріївна; Медведєва, Анжеліка Олександрівна; Мазаракі, А. А. (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА836283

Інноваційні технології харчової продукції [Текст] : колект. монографія / [М. І. Беляєв та ін.] ; за заг. ред. д-ра техн. наук, проф., Заслуж. діяча науки і техніки України Г. В. Дейниченка. - Харків : Факт, 2019. - 246 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Беляєв, Михайло Іванович; Дейниченко, Григорій Вікторович; Беляєва, Інна Михайлівна; Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Золотухіна, Інна Василівна; Івашина, Лілія Леонідівна; Колісниченко, Тетяна Олександрівна; Листопад, Тамара Сергіївна; Сефіханова, Катерина Анатоліївна; Федак, Вікторія Ігорівна; Юдіна, Тетяна Іллівна; Юдічева, Ольга Петрівна; Дейниченко, Григорій Вікторович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА855123
Дейниченко, Людмила Григорівна.
Інноваційні технології молочно-білкових концентратів [Текст] : монографія / Л. Г. Дейниченко, В. А. Гніцевич, Г. В. Дейниченко. - Харків : Факт, 2021. - 218 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 216-218 . - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Дейниченко, Григорій Вікторович

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  В359811/1
Гніцевич, Вікторія Альбертівна
Харчові технології [Текст] : підручник / В. А. Гніцевич, М. Ф. Кравченко, Н. І. Штангеєва ; Держ. торг.-екон. ун-т. - Київ : Держ. торг.-екон. ун-т, 2024 . - ISBN 978-966-918-108-4 (заг.).
Т. 1 : Технологія продуктів рослинного походження. - 2024. - 411 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 410-411. - 80 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кравченко, Михайло Федорович; Штангеєва, Надія Іванівна; Державний торговельно-економічний університет(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського