Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=ЛЕНЗІОН$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
  
  ДС94447
Лензіон, Валентин Йосипович.
Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лензіон Валентин Йосипович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 150 арк. - арк. 127-138.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА347231
Лензіон, Валентин Йосипович.
Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Лензіон Валентин Йосипович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА308015
Лензіон, Валентин Йосипович.
Оптимізація і синтез транспортного обладнання харчових виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Лензіон Валентин Йосипович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  Р82940

Розрахунки перевантажувальних пристроїв ліній фасування [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1998. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Соколенко, Анатолій Іванович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Степанець, Олег Іванович; Лензіон, Валентин Йосипович; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
5.
  
  ВА604398

Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування [Текст] / А. І. Соколенко [та ін.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2000. - 306 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Соколенко, Анатолій Іванович; Костін, Володимир Борисович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Шевченко, О. Ю.; Лензіон, В. Й.; Соколенко, А. І. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВС38502
Лензіон, В. Й..
Шампань у столиці України [Текст] / В. Й. Лензіон, О. П. Мацко ; авт.-упоряд. В. Й. Лензіон. - К. : [б.в.], 2003. - 304 с.: іл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Мацко, О. П.; Лензіон, В. Й. (авт.-упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА380920
Лензіон, Сергій Валентинович.
Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лензіон Сергій Валентинович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 20 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС126446
Лензіон, Сергій Валентинович.
Розвиток методів розрахунку і обладнання транспортно-технологічних систем у виробництві шампанських вин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лензіон Сергій Валентинович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2011. - 169 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 140-151.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського