Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=ПОЛУМБРИК$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
1.
  
  ДС108251
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 177 арк.: рис., табл. - арк. 137-155.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА357192
Полумбрик, Максим Олегович.
Дослідження та створення раціональних композицій цукрозамінників для виробництва сирцевих пряників з низьким глікемічним індексом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Полумбрик Максим Олегович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА635315
Полумбрик, Олег Максимович.
Окисно-відновні процеси [Текст] : навч. посіб. для студ. нехімічних спец. вищ. навч. закл. / О. М. Полумбрик [и др.] ; заг. ред. О. М. Полумбрик ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2002. - 341 с.: іл. - Бібліогр.: с. 339-340.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Карнаухов, Олександр Іванович; Федоренко, Павло Варфоломійович; Полумбрик, Олег Максимович (заг. ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА652285

Неорганічна хімія [Текст] : контрольні завдання з дисципліни для студ. спец. 7.091701 "Технологія зберігання і переробки зерна"; 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчконцентратів"; 7.091703 "Технологія цукристих речовин"; 7.091704 "Технологія бродильних виробництв і виноробство"; 7.091705 "Технологія жирів і жирозамінників"; 7.091707 "Технологія м'яса та м'ясних виробів"; 7.091709 "Технологія молока та молочних продуктів"; 7.091610 "Біотехнологія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 60 с. - Бібліогр.: с. 59.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Полумбрик, Олег Максимович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  Р102451

Загальна хімія [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. напряму "Енргетика" ден. та заоч. форм навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. М. Полумбрик [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 31 с. - Бібліогр.: с. 31.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Полумбрик, Олег Максимович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВС50962
Полумбрик, Максим Олегович.
Вуглеводи в харчових продуктах і здоров'я людини [Текст] / М. О. Полумбрик ; Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Академперіодика, 2011. - 486 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці глав. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ВС62652

Природные антиоксиданты пищевых продуктов [Текст] / [М. О. Полумбрик и др.] ; НАН Беларуси [и др.]. - Минск : ИВЦ Минфина, 2017. - 159 с. : ил. - Бібліогр. в кінці глав. - 150 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Полумбрик, Максим Олегович; Ловкис, Зенон Валентинович; Литвяк, Владимир Владимирович; Почицкая, Ирина Михайловна; Баль-Прилипко, Лариса Вацлавовна; Национальная академия наук Беларуси; "Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси по продовольствию", республиканское унитарное предприятие; Национальный университет пищевых технологий; Национальный университет биоресурсов и природопользования (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА829307
Полумбрик, М. О.
Фізико-хімічні методи дослідження якості харчових продуктів [Текст] / М. О. Полумбрик, І. І. Осипенкова, Є. О. Котляр ; за ред. д-ра хім. наук О. М. Полумбрика ; Черкас. держ. технол. ун-т, Одес. нац. акад. харч. технологій. - Черкаси ; Одеса ; Київ : Логос, 2019. - 186 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 174-177. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Осипенкова, І. І.; Котляр, Є. О.; Полумбрик, М. О. (ред.); Черкаський державний технологічний університет; Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА441261
Полумбрик, Манєфа Миколаївна.
Удосконалення технології варених ковбас з використанням композицій на основі тваринного білка "Білкозин" [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Полумбрик Манєфа Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 24 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  С11837/2
Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи [Текст] : матеріали міжнар. наук.-практ. конф. 27-28 верес. 2010 р. : тези доп. / Нац. ун-т харч. технологій. - Київ : НУХТ, [20--] .
Ч. 2 / [редкол. А. І. Українець та ін.]. - 2010. - 113, [1] с. : рис. - Текст укр., рос. - 314 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українець, А. І. (ред.); Колосюк, В. О. (ред.); Буравченкова, С. Б. (ред.); Береговий, С. І. (ред.); Степанюк, О. В. (ред.); Кітов, М. Г. (ред.); Салатюк, Н. М. (ред.); Корж, Ю. М. (ред.); Заїнчковський, А. О. (ред.); Сологуб, О. П. (ред.); Чернелевський, Л. М. (ред.); Мостенська, Т. Л. (ред.); Шеремет, О. О. (ред.); Говорушко, Т. А. (ред.); Міненко, М. А. (ред.); Король, А. М. (ред.); Мартиненко, М. А. (ред.); Полумбрик, О. М. (ред.); Шульга, С. І. (ред.); Грабовська, О. В. (ред.); Костенко, Є. Є. (ред.); Шапран, Л. Ю. (ред.); Смірнова, Є. С. (ред.); Цімох, Т. Ф. (ред.); Якименко, О. М. (ред.); Гуць, В. С. (ред.); Слободян, О. П. (ред.); Логвін, В. М. (ред.); Пешук, Л. В. (ред.); Поліщук, Г. Є. (ред.); Осейко, М. І. (ред.); Таран, В. М. (ред.); Мирончук, В. Г. (ред.); Ковбаса, В. М. (ред.); Дробот, В. І. (ред.); Дорохович, А. М. (ред.); Шаповаленко, О. І. (ред.); Карпов, О. В. (ред.); Сімахіна, Г. О. (ред.); Доценко, В. Ф. (ред.); Левандовський, Л. В. (ред.); Прядко, М. О. (ред.); Балюта, С. М. (ред.); Мазуренко, О. Г. (ред.); Соколенко, А. І. (ред.); Коваленко, Б. Д. (ред.); Некоз, О. І. (ред.); Серьогін, О. О. (ред.); Ладанюк, А. П. (ред.); Самсонов, В. В. (ред.); Шевченко, О. Ю. (ред.); Акутіна, Н. В. (ред.); Пушанко, Н. М. (ред.); Шаран, А. В. (ред.); Зав'ялов, В. Л. (ред.); "Новітні технології, обладнання, безпека та якість харчових продуктів: сьогодення та перспективи", міжнародна науково-практична конференція (2010 ; Київ); Національний університет харчових технологій(Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського