Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (15)
Зарубіжна україніка (2)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>A=СІМА$<.>+<.>A=НАТАЛІЯ$<.>+<.>A=ЮРІЇВНА$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 136
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС61073
Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА341159
Сімагіна, Наталя Олегівна.
Взаємодії між рослинами в угрупованнях галофітної рослинності Криму: алелопатичний аспект [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.05 / Сімагіна Наталя Олегівна ; УААН, Нікіт. ботан. сад - Нац. наук. центр. - Ялта, 2005. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); "Нікітський ботанічний сад", національний науковий центр

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА360039
Сімановський, Віктор Михайлович.
Теорія та технологія модифікування формувальних сумішей для виливків зі спеціальних сплавів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.16.04 / Сімановський Віктор Михайлович ; Нац. акад. наук України, Фіз.-технол. ін-т металів та сплавів. - К., 2008. - 36 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Фізико-технологічний інститут металів та сплавів (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА301654
Сімакова, Ольга Олександрівна.
Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Сімакова Ольга Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА306288
Сімахіна, Галина Олександрівна.
Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 48 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА314395
Сімаков, Костянтин Іванович.
Забезпечення ефективності організаційної структури управління промислового підприємства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Сімаков Костянтин Іванович ; НАН України, Інститут економіки промисловості. - Донецьк, 2001. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут економіки промисловості (Донецьк)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  АО261315
Сіманців, Б..
Життя й пригоди Альфреда Брема [Текст] : біографічне оповідання для дітей старш. віку / Б. Сіманців. - Х. : Держвидав України, 1930. - 52 с.: іл.


Дод. точки доступу:
Брем, Альфред (о нём)

Видання зберігається у :
8.
  
  СТ977

Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання пероксидного числа. (ISO 3960:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ВА634888

Амарант. Перспективи використання [Текст] / В. А. Гніцевич [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 157 с.: іл. - Бібліогр.: с. 149-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Коршунова, Ганна Федорівна; Сімакова, Ольга Олександрівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  Р99187

Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 9 с. - Бібліогр.: с. 8-9.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  Р99189

Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  Р99433

Основи валеології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 14-15.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА643576
Гулий, Іван Степанович.
Основи валеології [Текст] : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 334 с. - Бібліогр.: с. 321-324.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ1251

Гліцерин технічний. Методи відбирання проб (ISO 2096:1972, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ1248

Гліцерин технічний очищений. Визначання густини за температури 20 градусів Цельсію (ISO 2099:1972, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ1245

Олія лляна сира, рафінована і полімеризована для лаків і фарб. Технічні вимоги і методи випробовування (ISO 150:1980, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України).


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ1485

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ1487

Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснювання) (ISO 6886:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 10 с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА684015
Федоренченко, Лідія Олексіївна.
Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  Р108690
Сіманенков, Леонід Нестерович.
Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності: 6.092300 "Технологія та устаткування зварювання" до вивчення дисципліни "Зварювання плавленням" [Текст] / Л. Н. Сіманенков, Ж. Г. Голобородько ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. Херсонська філія. - Херсон : НУК, 2006. - 27 с. - Бібліогр.: с. 26.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Голобородько, Жорж Гаврилович; Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв). Херсонська філія

Видання зберігається у :

...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського