Пошуковий запит: (<.>A=СІМА$<.>+<.>A=НАТАЛІЯ$<.>+<.>A=ЮРІЇВНА$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 136
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС61073 Сімахіна, Галина Олександрівна. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 431 л.: рис.+ 254 л. дод. - л.402-431.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА341159 Сімагіна, Наталя Олегівна. Взаємодії між рослинами в угрупованнях галофітної рослинності Криму: алелопатичний аспект [Текст] : автореф. дис... канд. біол. наук: 03.00.05 / Сімагіна Наталя Олегівна ; УААН, Нікіт. ботан. сад - Нац. наук. центр. - Ялта, 2005. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Нікітський ботанічний сад", національний науковий центр
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА360039 Сімановський, Віктор Михайлович. Теорія та технологія модифікування формувальних сумішей для виливків зі спеціальних сплавів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.16.04 / Сімановський Віктор Михайлович ; Нац. акад. наук України, Фіз.-технол. ін-т металів та сплавів. - К., 2008. - 36 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Фізико-технологічний інститут металів та сплавів (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА301654 Сімакова, Ольга Олександрівна. Розробка технології виробів з дріжджового тіста з використанням амаранту багряного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Сімакова Ольга Олександрівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1998. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА306288 Сімахіна, Галина Олександрівна. Розроблення та вдосконалення технологій цукристих речовин та цукромістких харчових добавок [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Сімахіна Галина Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 48 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА314395 Сімаков, Костянтин Іванович. Забезпечення ефективності організаційної структури управління промислового підприємства [Текст] : автореф. дис... канд. екон. наук: 08.06.01 / Сімаков Костянтин Іванович ; НАН України, Інститут економіки промисловості. - Донецьк, 2001. - 19 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія наук України; Інститут економіки промисловості (Донецьк)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | АО261315 Сіманців, Б.. Життя й пригоди Альфреда Брема [Текст] : біографічне оповідання для дітей старш. віку / Б. Сіманців. - Х. : Держвидав України, 1930. - 52 с.: іл.
Дод. точки доступу: Брем, Альфред (о нём)
Видання зберігається у :
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ977 Жири та олії тваринні і рослинні. Визначання пероксидного числа. (ISO 3960:1998, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2002. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА634888 Амарант. Перспективи використання [Текст] / В. А. Гніцевич [и др.] ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк : ДонДУЕТ, 2002. - 157 с.: іл. - Бібліогр.: с. 149-156.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гніцевич, Вікторія Альбертівна; Коршунова, Ганна Федорівна; Сімакова, Ольга Олександрівна; Ільдірова, Світлана Климентівна; Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99187 Метрологія, стандартизація, сертифікація і управління якістю [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 9 с. - Бібліогр.: с. 8-9.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99189 Загальна технологія харчових продуктів та лікарських форм [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 21 с. - Бібліогр.: с. 19-21.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р99433 Основи валеології [Текст] : метод. вказівки до вивчення дисципліни для студ. спец. 6.091700 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна [та ін.]. - К. : НУХТ, 2003. - 15 с. - Бібліогр.: с. 14-15.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА643576 Гулий, Іван Степанович. Основи валеології [Текст] : валеологічні аспекти харчування: Підруч. для студ. вищих навч. закл. / І. С. Гулий [и др.] ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 334 с. - Бібліогр.: с. 321-324.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна; Українець, Анатолій Іванович; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1251 Гліцерин технічний. Методи відбирання проб (ISO 2096:1972, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - ІV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1248 Гліцерин технічний очищений. Визначання густини за температури 20 градусів Цельсію (ISO 2099:1972, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2003. - ІV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1245 Олія лляна сира, рафінована і полімеризована для лаків і фарб. Технічні вимоги і методи випробовування (ISO 150:1980, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2003. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 14 с. - (Національний стандарт України).
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1485 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання точки плавлення у відкритому капілярі (точка плину) (ISO 6321:1991, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 8 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1487 Жири тваринні і рослинні та олії. Визначання стійкості до окиснювання (Прискорена проба на окиснювання) (ISO 6886:1996, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Л. Сімакович [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІV, 10 с.: рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімакович, Л (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА684015 Федоренченко, Лідія Олексіївна. Технологія природних харчових сорбентів [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Л. О. Федоренченко, Г. О. Сімахіна ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2006. - 105 с.: рис., табл. - Бібліогр.: в кінці розд.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна; Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р108690 Сіманенков, Леонід Нестерович. Методичні вказівки для самостійної роботи студентів спеціальності: 6.092300 "Технологія та устаткування зварювання" до вивчення дисципліни "Зварювання плавленням" [Текст] / Л. Н. Сіманенков, Ж. Г. Голобородько ; Національний ун-т кораблебудування ім. адмірала Макарова. Херсонська філія. - Херсон : НУК, 2006. - 27 с. - Бібліогр.: с. 26.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Голобородько, Жорж Гаврилович; Національний університет кораблебудування імені адмірала Макарова (Миколаїв). Херсонська філія
Видання зберігається у :
|
| |