Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л782.4$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 30
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС54899
Жук, Александр Иванович.
Разработка и внедрение в производство технологии получения маргариновой продукции с улучшенными потребительскими свойствами [Текст] : дис... канд. техн. наук : 05.18.06 / Жук Александр Иванович ; АОЗТ Львовский жиркомбинат. - Львов, 1996. - 135 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
АОЗТ Львовский жиркомбинат

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС75896
Ебралідзе, Іраклій Іраклійович.
Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 187 арк. - арк. 139-155.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС102569
Півень, Олена Миколаївна.
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Півень Олена Миколаївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2007. - 169 арк. - арк. 124-136.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС76586
Аргатенко, Тетяна Вікторівна.
Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 162 арк. - арк. 138-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА359642
Кущ, Світлана Петрівна.
Формування асортименту бутербродних маргаринів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Кущ Світлана Петрівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2008. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА295809
Жук, Олександр Іванович.
Розробка і впровадження у виробництво технології одержання маргаринової продукції з покращеними споживчими властивостями [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Жук Олександр Іванович ; Харківський держ. політехнічний ун-т. - Х., 1997. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний політехнічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА319248
Аргатенко, Тетяна Вікторівна.
Очистка стічних вод маргарино-майонезного виробництва від жирових забруднень [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.23.04 / Аргатенко Тетяна Вікторівна ; Київський національний ун-т будівництва і архітектури. - К., 2002. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний університет будівництва і архітектури

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА320019
Ебралідзе, Іраклій Іраклійович.
Технологія м'яких маргаринів з використанням нових емульгаторів і структуроутворювачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Ебралідзе Іраклій Іраклійович ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2002. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА351344
Півень, Олена Миколаївна.
Технологія стабілізації харчових жирів щодо окиснювального псування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.06 / Півень Олена Миколаївна ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ін-т". - Х., 2007. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА371133
Радзієвська, Ірина Гіронтіївна.
Розробка технології купажованих тваринно-рослинних жирів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.06 / Радзієвська Ірина Гіронтіївна ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х., 2010. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ВА605159
Тимченко, Валентина Кузьмівна.
Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. метод. посіб. для студ. спец. 7.091705- "Технологія жирів і жирозамінників" / В. К. Тимченко ; Національний технічний ун-т "Харківський політехнічний ун-т". - Х. : НТУ ХПІ, 2000. - 84 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет "Харківський політехнічний університет" (Харків)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ2828

Мінарини. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Петік, П (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА663254
Тимченко, Валентина Кузьмівна.
Технологія м'яких маргаринів [Текст] : навч. посіб. для студ. спец. 7.091705 - "Технологія жирів і жирозамінників" вищих навч. закл. / В. К. Тимченко. - Х. : НТУ "ХПІ", 2002. - 127 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 125-126.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2054

Жири кондитерські, кулінарні, хлібопекарські та для молочної промисловості. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Садовничий [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 17 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Садовничий, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ2236

Спреди та суміші жирові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. С. Гулієв-Зайцев [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 18 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гулієв-Зайцев, С (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ2017

Маргарини м`які. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2005. - ІІІ, 18 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Горшкова, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
17.
  
  СТ2699

Маргарини, жири кондитерські та для молочної промисловості. Правила приймання та методи випробування [Текст] / розроб. П. Петік [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 976-81; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 35 с.: рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 35.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Петік, П (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ2698

Маргарин. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Л. Горшкова [та ін.]. - Офіц. вид. - Зі скасуванням в Україні ГОСТ 240-85; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - III, 20 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 19.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Горшкова, Л (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ4390

Продукція маргаринова. Виробництво. Терміни та визначення понять [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну ДСТУ 3001-95 ; чинний від 2009-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - IV, 24 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 23.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ4525

Жири тваринні і рослинні та олії у твердому стані. Метод визначання густини [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 8 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського