Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я212$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
  
  ВА571086

Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 3. изд., стереотип. с доп. - М. : Руссо, 1995. - 704 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дашевский, Владимир Израилевич; Бардышев, Георгий Михайлович; Прогорович, Анна Лазаревна; Гурни, В. П.; Ковальская, Л. П.; Ковальская, Л. П. (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  Р77649

Довідник термінів по визначенню якості, складу, структури, властивостей продуктів харчування [Текст] / підгот. Микитюк П. В. ; Білоцерків. с.-г. ін-т. - Біла Церква : [б. и.], 1994. - 25 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Микитюк П. В. (підгот.); Білоцерківський сільськогосподарський інститут

Видання зберігається у :
3.
  
  СО27310

Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Цукор, цукрові буряки, кондитерські вироби, крохмалепродукти [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 74 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 73.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Вишнякова, Наталія Вячеславівна (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СО27309

Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Молоко. м'ясо, риба [Текст] : довідник / упоряд. Н. Р. Крутяк ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 76 с. - (Серія "Нормативна база підприємства").

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Крутяк, Наталія Романівна (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СО27308

Стандартизована термінологія технічного регулювання. Харчова промисловість. Фрукти, овочі продукти їх переробляння, соки та безалкогольні напої [Текст] : довідник / упоряд. Н. В. Вишнякова ; заг. ред. В. Л. Іванов. - Л. : Леонорм-стандарт, 2005. - 72 с. - (Серія "Нормативна база підприємства"). - Бібліогр.: с. 70.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Іванов, Володимир Леонтійович (заг. ред.); Вишнякова, Наталія Вячеславівна (упоряд.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВС41850
Ракипов, Назиб Галиевич.
Французско-русский словарь по сельскому хозяйству и продовольствию [Текст] : около 85 000 терминов / Н. Г. Ракипов. - М. : РУССО : Русский язык, 2002. - 855 с. - Альтернативное название : Dictionnaire Francais-Russe de l'Agriculture et de l'Agro-Alimentaire.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
Основний фонд
7.
  
  ВА672711

Англо-русский словарь по пищевой промышленности [Текст] : около 42 000 терминов / В. И. Дашевский [и др.] ; ред. Л. П. Ковальская. - 5-е изд.,стер. - М. : РУССО, 2004. - 665 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дашевский, Владимир Израилевич; Бардышев, Георгий Михайлович; Прогорович, Анна Лазаревна; Гурни, В. П.; Ковальская, Л. П.; Ковальская, Л. П. (ред.)

Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
8.
  
  ВА868504
Бліщ, Роксолана Олександрівна.
Словник з дисципліни "Теоретичні основи харчових технологій" [Текст] : для студентів спец.: 181 "Харчові технологіїї" ступеня вищ. освіти "бакалавр" / Бліщ Роксолана Олександрівна ; Нац. ун-т "Львів. політехніка", Ін-т хім. технологій, Каф. технології орган. продуктів. - Львів : Левада, 2023. - 147 с. - Бібліогр.: с. 147. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Львівська політехніка", національний університет. Інститут хімічних технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського