Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80 я73-1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 17
Представлено документи з 1 до 17
|
1. | В345617/Ч. 1 Луганский, Анатолий Семенович Технология производства пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие / А. С. Луганский, И. А. Хозяев. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 . Ч. 1. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 83 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Хозяев, Игорь Алексеевич; Донской гос. технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА627281 Кириллов, П. К.. Физико-механические и реологические свойства сырья и готовой продукции пищевой промышленности [Текст] : учеб. пособие / П. К. Кириллов [и др.] ; Казанский гос. технологический ун-т. - Казань : ЗАО "Новое знание", 2001. - 100 с.: ил. - Библиогр.: с. 93.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кузнецов, М. Г.; Петрушенков, П. А.; Казанский гос. технологический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА643384 Домарецький, Віталій Афанасійович. Технологія харчових продуктів [Текст] : підручник для студ. вищих навч. закл. / В. А. Домарецький [и др.] ; ред. А. І. Українець ; Національний ун-т харчових технологій. - К. : НУХТ, 2003. - 572 с. - Бібліогр.: с. 558-562.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Остапчук, Микола Васильович; Українець, Анатолій Іванович; Українець, Анатолій Іванович (ред.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
| 4. | ВА695230 Павлоцкая, Лариса Федоровна. Пищевая, биологическая ценность и безопасность сырья и продуктов его переработки [Текст] : учебник / Л. Ф. Павлоцкая [и др.]. - К. : Инкос, 2007. - 287 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дуденко, Нина Васильевна; Евлаш, Виктория Владленовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВС46203 Безопасность продовольственного сырья и пищевых продуктов [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по направлениям и спец. высшего проф. образования... / И. А. Рогов [и др.]. - Новосибирск : Сибирское университетское изд-во, 2007. - 225 с. - (Питание. Практика, технология, гигиена, качество, безопасность). - Библиогр.: с. 165-166.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Рогов, Иосиф Александрович; Дунченко, Нина Ивановна; Позняковский, Валерий Михайлович; Бердутина, Алла Викторовна; Купцова, Светлана Вячеславовна
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВА711126 Ростовський, Володимир Сергійович. Системи технологій харчових виробництв [Текст] : навч. посібник для студ. вищих навч. закл. / В. С. Ростовський, А. В. Колісник. - К. : Кондор, 2008. - 256 с. - Бібліогр.: с. 252-254.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Колісник, Анатолій Володимирович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | ВА712176 Коршунова, Ганна Федорівна. Технологічні основи безпеки продуктів харчування [Текст] : навч. посіб. для студ. ВНЗ / Г. Ф. Коршунова [и др.] ; Донецький національний ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : [ДонНУЕТ], 2009. - 523 с. - Бібліогр.: с. 512-523.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Слащева, Аліна В'ячеславівна; Сабіров, Олександр Володимирович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | ВА729139 Голячук, Сергій Євгенович. Основи технології переробки тваринницької продукції [Текст] : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. / С. Є. Голячук, В. Ф. Дідух, В. М. Карпюк ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ Луцького НТУ, 2009. - 204 с. - Бібліогр.: с. 203. - 400 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Дідух, Володимир Федорович; Карпюк, Віктор Миколайович; Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | ВА733192 Теоретичні основи харчових технологій [Текст] : навч. посіб. / П. П. Пивоваров [та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. П. П. Пивоварова ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х. : ХДУХТ, 2010. - 362, [10] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 360-362. - 600 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пивоваров, Павло Петрович; Горальчук, Андрій Богданович; Пивоваров, Євген Павлович; Трощий, Тетяна Володимирівна; Рябець, Ольга Юріївна; Гринченко, Наталія Геннадіївна; Пивоваров, Павло Петрович (ред.); Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА734109 Загальні технології харчових виробництв [Текст] : підруч. для студ. вищ. навч. закл., які навчаються за напрямом підготов. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" / [А. І. Українець та ін.] ; за наук. ред.: проф. М. М. Калакури та проф. Л. Ф. Романенко ; Відкр. міжнар. ун-т розв. людини "Україна". - К. : [Університет "Україна"], 2010. - 814 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 810-813. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українець, Анатолій Іванович; Калакура, Марія Михайлівна; Романенко, Лариса Федорівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Мельник, Людмила Миколаївна; Калакура, Марія Михайлівна (ред.); Романенко, Лариса Федорівна (ред.); "Україна", відкритий міжнародний університет розвитку людини
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ВА800205 Бочарова, Оксана Володимирівна. Управління безпечністю товарів [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. екон. ун-т. - Одеса : Атлант, 2014. - 376 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеський національний економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | ВА817694 Подпрятов, Григорій Іванович. Переробка продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. під час підгот. фахівців освіт. ступеня "Магістр" спец. 201 "Агрономія" у ВНЗ III - IV рівнів акредитації (протокол 33 від 25.10.17 р.) / Г. І. Подпрятов, А. В. Бобер ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України, Каф. технології зберігання, перероб. та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б. В. Лесика. - Київ : Компринт, 2017. - 523 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 504-517. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бобер, Анатолій Васильович; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ). Кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва імені проф. Б. В. Лесикаакад. В. З. Янчука
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА833658 Бочарова, Оксана Володимирівна. НАССР і системи управління безпечністю харчової продукції [Текст] : підручник / О. В. Бочарова ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса : Атлант, 2019. - 375 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | ВА843274 Сирохман, Іван Васильович. Безпечність і якість харчових продуктів (проблеми сьогодення) [Текст] : підручник / Сирохман І. В., Гирка О. І., Калимон М.-М. В. ; Центр. спілка спожив. т-в України, Львів. торг.-екон. ун-т. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2019. - 394 с. : іл., рис., табл. - Бібліогр.: с. 394. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор: У підручнику розглянуто загальні проблеми безпечності і якості харчових продуктів, шляхи їх розв’язання і регулювання в світовому співтоваристві, а також гарантування безпечності та якості харчових продуктів в Україні. Важливе місце займають питання забруднення продовольчої сировини та харчових продуктів азотовмісними сполуками, токсичними елементами і радіонуклідами, пестицидами, мікотоксинами, антибіотиками та гормональними препаратами, діоксинами, діоксин подібними сполуками, поліхлорованими біфенілами та МСDР, полі циклічними ароматичними вуглеводнями і меламінами. Вагома частка цих контамінантів є наслідком порушення технологічних прийомів на стадії вирощуванні й обробітку багатьох груп продукції рослинництва і тваринництва, вимагає певних корекцій технологічних процесів, а також транспортування і зберігання, особливо в підприємствах торгівлі, громадського харчування. Підручник розрахований на підготовку фахівців зі спеціальностей 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа».
Файл: IMG - 0 Дод. точки доступу: Гирка, Ольга Ігорівна; Калимон, Марта-Марія Володимирівна; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівський торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА843249 Якість і безпечність харчової продукції традиційних та інноваційних технологій [Текст] : підручник / І. В. Сирохман [та ін.] ; за ред. заслуж. діяча науки і техніки України, д-ра техн. наук, проф. І. В. Сирохмана. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 503 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 500-503. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович; Лозова, Тетяна Михайлівна; Гирка, Ольга Ігорівна; Філь, Марія Іванівна; Калимон, М. -М. В.; Сирохман, Іван Васильович (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА843250 Лозова, Тетяна Михайлівна. Управління якістю та безпечністю харчових продуктів [Текст] : підручник / Лозова Т. М., Сирохман І. В. - Львів : Вид-во Львів. торг.-екон. ун-ту, 2020. - 435 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 395-396. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сирохман, Іван Васильович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВА868825 Загальні технології харчової промисловості [Текст] : підручник / О. А. Савченко [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт : Ямчинський О. В. [вид.], 2023. - 427 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 422-425. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Савченко, Олександр Аркадійович; Грек, Олена Вікторівна; Ніколаєнко, Микола Станіславович; Топчій, Оксана Анатоліївна; Тимчук, Алла Вікторівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|