Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-101 я7$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | ВА604916 Пасальський, Богдан Кирилович. Хімія харчових продуктів [Текст] : навч. посіб. / Б. К. Пасальський ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2000. - 196 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | В345412/Ч. 3 Чистяков, Игорь Дмитриевич Физико-механические свойства сырья и готовой продукции пищевых производств [Текст] : учеб. пособие / И. Д. Чистяков. - Ростов-на-Дону : Донской гос. технический ун-т, 2001 . Ч. 3 : Молекулярное строение, химический состав и структура пищевых материалов. - Ростов-на-Дону : [б.и.], 2001. - 70 с.: рис. - Библиогр.: с. 68.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донской гос. технический университет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА625329 Ратушный, А. С.. Изменение белков и других азотистых веществ при кулинарной обработке продуктов [Текст] : учеб. пособие по дисциплине "Технология продукции общественного питания" для студ. вузов, обуч. по спец. 271200-Технология продуктов общественного питания / А. С. Ратушный [и др.]. - М. : [б.и.], 2001. - 104 с. - Библиогр. рек. лит.: с.99-103.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Литвинова, Е. В.; Иванникова, Т. В.
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | Р107151 Технологія природних вітамінів [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни та написання рефератів для студ. спец. 7.091722 "Технологія харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. форми навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Г. О. Сімахіна, О. А. Штанько. - К. : НУХТ, 2004. - 20 с. - Бібліогр.: с. 19-20.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сімахіна, Галина Олександрівна (уклад.); Штанько, Олег Анатолійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|