Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ВА697649 Коршунов, Анна Федоровна. Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гницевич, Виктория Альбертовна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | ВА705264 Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА718613 Хомич, Галина Панасівна. Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ткач, Надія Іванівна; УкоопспілкаПолтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | ВА732634 Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна; Дятлов, Володимир Васильович; Слюсарев, Олексій Аркадійович; Кустов, Дмитрій Юрійович; Круль, Вікторія Олександрівна; Медведкова, Інна Ігорівна; Попова, Наталія Олександрівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра товарознавства і експертизи продовольчих товарів
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА749490 Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Жулінська, Оксана Володимирівна; Бєлінська, А. П.; Мироненко, Л. С.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 6. | ВС55905 Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 7. | РА406735 Берестова, Аделіна Анатоліївна. Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 8. | РА406922 Волнянська, Олена Вікторівна. Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 9. | Р125727 Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Кричковська, Лідія Василівна; Грицаєнко, Ірина Володимирівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Мироненко, Л. С.; Слись, К. В.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 10. | ВА782202 Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Болотін, Олександр Вікторович; Мага, Іван Михайлович; Нечипорук, Василь Васильович; Ткач, Володимир Іванович; "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад. Кафедра аналітичної хімії; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ). Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Кафедра фізичної хімії та екології хімічних виробництв; Державна ветеринарна та фітосанітарна служба УкраїниУжгородська прикордонна державна контрольно-токсикологічна лабораторія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 11. | ІВ221845 Brandenstein, Cai. Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Text] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 127-139.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Universität Hamburg (Hamburg). Fachbereich Chemie
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 12. | Р128928 Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 13. | ВА801758 Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна. Харчові добавки [Текст] : монографія / Ракша-Слюсарева О. А. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 с. : рис. - Бібліогр.: с. 400-522. - 500 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 14. | СТ7936 Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, REV.9-2008, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2016. - IV, 242 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 15. | ВА803408 Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30-31 трав. 2016 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій, м. Пловдів. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2016. - 188 с. : рис., табл. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського; Дніпропетровська обласна державна адміністрація; Університет харчових технологій (Пловдів); "Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини", міжнародна науково-практична конференція (7 ; 2016 ; Кривий Ріг)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 16. | ВА809924 Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, Вячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 17. | ВС62576 Філінська, Тетяна Геннадіївна. Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 18. | Р132781 Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 19. | ВА820285 Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 20. | ВА837219 Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуліч, М. П.; Ємченко, Н. Л.; Харченко, О. О.; Ященко, О. В.; Томашевська, Л. А.; Антомонов, М. Ю.; Гуліч, М. П. (ред.); Ємченко, Н. Л. (ред.); Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд Універсальний підсобний фонд
|
| |
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|