Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л80-34$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ВА697649
Коршунов, Анна Федоровна.
Пищевые добавки [Текст] : учеб. пособ. для студ. вузов направления подгот. 051701 "Пищевые технологии и инженерия" специализации "Технология питания" / А. Ф. Коршунов, В. А. Гницевич ; Донецкий национальный ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк : ДонНУЭТ, 2008. - 140 с. - Библиогр.: с. 140.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гницевич, Виктория Альбертовна; Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ВА705264

Технологія продуктів харчування функціонального призначення [Текст] : монографія / М. І. Пересічний [та ін.] ; ред. М. І. Пересічний ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2008. - 718 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 584.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Федорова, Діна Володимирівна; Кандалей, Ольга Валентинівна; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА718613
Хомич, Галина Панасівна.
Використання дикорослої сировини для забезпечення харчових продуктів БАР [Текст] : монографія / Г. П. Хомич, Н. І. Ткач ; Укоопспілка, Полтавський ун-т споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв. - Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009. - 159 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 138-157.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ткач, Надія Іванівна; УкоопспілкаПолтавський університет споживчої кооперації України. Кафедра технології та організації харчових виробництв

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ВА732634

Підходи до оцінки якості харчових добавок, спрямованих на корекцію харчування й регуляцію систем організму [Текст] : монографія / О. А. Ракша-Слюсарева [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського, Каф. товарознавства і експертизи прод. товарів. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2010. - 193 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 162-192. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна; Дятлов, Володимир Васильович; Слюсарев, Олексій Аркадійович; Кустов, Дмитрій Юрійович; Круль, Вікторія Олександрівна; Медведкова, Інна Ігорівна; Попова, Наталія Олександрівна; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського. Кафедра товарознавства і експертизи продовольчих товарів

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ВА749490

Біологічно активні речовини і харчові добавки [Текст] : навч. посіб. для студ. всіх форм навчання спец. "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та "Промислова біотехнологія" / [Л. В. Кричковська та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т". - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 97 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 95-97. - 300 (1-й з-д 1-100) прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кричковська, Лідія Василівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Жулінська, Оксана Володимирівна; Бєлінська, А. П.; Мироненко, Л. С.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ВС55905

Технологія харчових продуктів функціонального призначення [Текст] : монографія / [А. А. Мазаракі та ін.] ; за ред. д-ра техн. наук, проф. М. І. Пересічного ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - 2-ге вид., переробл. та допов. - К. : Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2012. - 1115 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Мазаракі, Анатолій Антонович; Пересічний, Михайло Іванович; Кравченко, Михайло Федорович; Карпенко, Петро Олександрович; Пересічна, Світлана Михайлівна; Пересічний, Михайло Іванович (ред.); Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА406735
Берестова, Аделіна Анатоліївна.
Технологія дрібнодисперсних заморожених добавок із фруктів та їх використання в оздоровчих молочно-рослинних продуктах [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Берестова Аделіна Анатоліївна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2014. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА406922
Волнянська, Олена Вікторівна.
Іонометрія деяких нітрогенвмісних органічних харчових добавок в промисловій продукції [Текст] : автореф. дис. ... канд. хім. наук : 02.00.02 / Волнянська Олена Вікторівна ; Держ. ВНЗ "Ужгород. нац. ун-т". - Ужгород, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  Р125727

Застосування харчових добавок [Текст] : навч.-метод. посіб. для студентів всіх форм навчання спец. 7.(8.)05130111 "Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів" та 7.(8.)05140101 "Промислова біотехнологія" / Л. В. Кричковська [та ін.] ; Нац. техн. ун-т "Харків. політехн. ін-т". - Харків : НТУ "ХПІ", 2014. - 47 с. - Бібліогр.: с. 45-47. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кричковська, Лідія Василівна; Грицаєнко, Ірина Володимирівна; Варанкіна, Олександра Олександрівна; Мироненко, Л. С.; Слись, К. В.; "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ВА782202

Математичне моделювання в мікробіології та хімічній технології харчових добавок [Текст] : [навч. посіб.] / О. В. Болотін [та ін.] ; ДВНЗ "Ужгород. нац. ун-т", Каф. аналіт. хімії [та ін.]. - Ужгород : Вид-во В. Падяка, 2014. - 361, [4] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 355-361. - 200 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Болотін, Олександр Вікторович; Мага, Іван Михайлович; Нечипорук, Василь Васильович; Ткач, Володимир Іванович; "Ужгородський національний університет", державний вищий навчальний заклад. Кафедра аналітичної хімії; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ). Кафедра аналітичної хімії та хімічної технології харчових добавок і косметичних засобів; Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Кафедра фізичної хімії та екології хімічних виробництв; Державна ветеринарна та фітосанітарна служба УкраїниУжгородська прикордонна державна контрольно-токсикологічна лабораторія

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ІВ221845
Brandenstein, Cai.
Modulation der Süßwahrnehmung bei Erythrit und Steviolglycosiden in Abhängigkeit von der Lebensmittelmatrix [Text] : Diss. / Cai Brandenstein ; Fachbereich Chemie der Univ. Hamburg. - Hamburg, 2014. - XXIV, 199 S. : Abb. - Бібліогр.: с. 127-139.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Universität Hamburg (Hamburg). Fachbereich Chemie

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  Р128928

Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до проведення лаб. робіт для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад.: Філь М. І., Тесля О. Д.]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 35 с. - Бібліогр.: с. 32. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА801758
Ракша-Слюсарева, Олена Анатоліївна.
Харчові добавки [Текст] : монографія / Ракша-Слюсарева О. А. ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ЛАНДОН-XXI, 2014. - 548 с. : рис. - Бібліогр.: с. 400-522. - 500 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ7936

Харчові добавки. Номенклатура та загальні вимоги (CODEX STAN 192-1995, REV.9-2008, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-07-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2016. - IV, 242 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ВА803408

Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини [Текст] : матеріали VII Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 30-31 трав. 2016 р. / Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського, Дніпропетр. облдержадмін., Ун-т харч. технологій, м. Пловдів. - Кривий Ріг : Чернявський Д. О. [вид.], 2016. - 188 с. : рис., табл. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського; Дніпропетровська обласна державна адміністрація; Університет харчових технологій (Пловдів); "Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини", міжнародна науково-практична конференція (7 ; 2016 ; Кривий Ріг)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА809924

Безпека та ризики харчових добавок [Текст] : [довідник] / Войціцький В. М. [та ін.]. - Київ : Компринт, 2016. - 174 с. : табл. - Бібліогр.: с. 173. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, Вячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ВС62576
Філінська, Тетяна Геннадіївна.
Харчові полісахариди. Виробництво, властивості, використання [Текст] : навч. посіб. / Філінська Т. Г., Черваков О. В., Філінська А. О. ; Держ. ВНЗ "Укр. держ. хім.-технол. ун-т". - Дніпро : ДВНЗ УДХТУ, 2017. - 253 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 241-245. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Черваков, Олег Вікторович; Філінська, Антоніна Олександрівна; "Український державний хіміко-технологічний університет", державний вищий навчальний заклад (Дніпропетровськ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  Р132781

Харчові добавки [Текст] : метод. рек. до виконання контрол. робіт, тести для студентів напряму підгот. 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ден. та заоч. форм навчання / Укоопспілка, Львів. комец. акад. ; [уклад.: М. І. Філь, О. Д. Тесля]. - Львів : Вид-во Львів. комерц. акад., 2015. - 23 с. - Бібліогр.: с. 23. - 100 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Філь, М. І. (уклад.); Тесля, О. Д. (уклад.); Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ВА820285

Безпека та ризики добавок в продуктах харчування, косметиці та засобах особистої гігієни [Текст] : довідник / Войціцький В. М. [та ін.]. - Вид. 2-ге, перероб і допов. - Київ : Компринт, 2018. - 295 с. : табл. - Бібліогр.: с. 293-294. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Войціцький, Володимир Михайлович; Данчук, В'ячеслав Володимирович; Хижняк, Світлана Володимирівна; Лапоша, Олена Адамівна; Самкова, Оксана Петрівна; Ушкалов, Валерій Олександрович

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ВА837219

Продукти нанотехнології: цитрати біоелементів (хімічна характеристика, біологічна дія, сфера застосування) [Текст] : [монографія] / М. П. Гуліч [та ін.] ; під ред. д-ра мед. наук, проф. М. П. Гуліч, канд. хім. наук, ст. наук. співробітник Н. Л. Ємченко ; ДУ "Ін-т громад. здоров'я ім. О. М. Марзєєва НАМН України". - Київ : Медінформ, 2018. - 201, [1] с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гуліч, М. П.; Ємченко, Н. Л.; Харченко, О. О.; Ященко, О. В.; Томашевська, Л. А.; Антомонов, М. Ю.; Гуліч, М. П. (ред.); Ємченко, Н. Л. (ред.); Національна академія медичних наук України (Київ); Інститут громадського здоров'я імені О. М. Марзєєва (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
Універсальний підсобний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського