Пошуковий запит: (<.>U=Л80-909$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 19
Представлено документи з 1 до 19
|
1. | ДС95039 Шевченко, Олександр Юхимович. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 381 арк.: рис., табл. - арк. 323-343.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС51602 з додат. Сирохман, Іван Васильович. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Центральна спілка споживчих товариств України, Львівська комерційна академія. - Львів, 1995. - 635 л.+додат.210л.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівська комерційна академія; Центральна спілка споживчих товариств України; Львівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА293188 Сирохман, Іван Васильович. Наукові проблеми зберігання жирів та поліпшення споживних властивостей жировмісних продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сирохман Іван Васильович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1995. - 46 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА344978 Шевченко, Олександр Юхимович. Наукові основи і апаратурне оформлення процесів довгострокового зберігання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Шевченко Олександр Юхимович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | Р84190 Методичні вказівки до самостійної роботи до вивчення та підготовки до усного заліку з контрольної роботи з курсу "Технологія зберігання та транспортування продовольчих товарів" [Текст] : для студ. спец. 7.050305 "Зберігання продовольчих товарів" заоч. форми навч. / Київський держ. торговельно-економічний ун-т ; уклад. В. А. Колтунов. - К. : [б.в.], 1998. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Колтунов, Віктор Андрійович (уклад.); Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
|
6. | ВА604398 Фізико-хімічні методи обробки сировини та продуктів харчування [Текст] / А. І. Соколенко [та ін.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2000. - 306 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Соколенко, Анатолій Іванович; Костін, Володимир Борисович; Васильківський, Костянтин Вікторович; Шевченко, О. Ю.; Лензіон, В. Й.; Соколенко, А. І. (ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | ВА606614 Конвісер, Ігор Олександрович. Наукові основи зберігання харчових продуктів [Текст] : навч. посібник / І. О. Конвісер, О. С. Болілий ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К. : КДТЕУ, 2001. - 236 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Болілий, Олександр Сергійович; Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ВА646069 Колтунов, Віктор Андрійович. Технологія зберігання продовольчих товарів [Текст] : підручник / В. А. Колтунов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2003. - 538 с.: рис., табл. - Бібліогр.: с. 531.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ВА640494 Колтунов, Віктор Андрійович. Прогнозування збереження якості продовольчих товарів [Текст] / В. А. Колтунов ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К. : [б.в.], 2002. - 198 c.: рис. - Бібліогр.: с. 198.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ВС46359 Микробиологическая порча пищевых продуктов [Текст] : пер. с англ. / ред. К. д. Блекберн. - СПб. : Профессия, 2008. - 784 с.: ил. - Библиогр.: в конце глав.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Блекберн, Клив де В. (ред.)
Видання зберігається у :
Універсальний підсобний фонд
|
11. | СТ4916 Звід гігієнічних правил для охолоджених упакованих харчових продуктів із подовженим терміном зберігання( CAC/RCP 46:1999, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - V, 15 с. - (Настанова).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА744489 Тестові завдання з навчальної дисципліни "Зберігання та транспортування харчових продуктів і продовольчої сировини" [Текст] : для студ. напряму підготов. 8.030510 "Товарознавсто та торговельне підприємство" / Укоопспілка, Львів. комерц. акад. ; [уклад. Решетило Л. І.]. - Л. : Львівська комерційна академія, 2011. - 75 с. - Бібліогр.: с. 75. - 100 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Решетило, Л. І. (уклад.); УкоопспілкаЛьвівська комерційна академія
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | ВА765247 Сучасні технології забезпечення якості харчових продуктів у процесі їх тривалого зберігання [Текст] : монографія / В. О. Сукманов [та ін.] ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк : ДонНУЕТ, 2012. - 308 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Сукманов, Валерій Олександрович; Соколов, Сергій Анатолійович; Декань, Олексій Олексійович; Севаторов, Микола Миколайович; Шевченко, Олександр Юхимович; Піддубний, Володимир Антонович; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ВА770321 Техніко-економічне обгрунтування раціональних термінів зберігання, закладення та реалізації матеріальних цінностей в системі державного резерву України [Текст] : монографія / [уклад.: Линник В. О. та ін.] ; Держ. агентство резерву України, Укр. держ. НДІ нанобіотехнологій та ресурсозбереження. - К. : Компринт, 2013. - 358 с. : рис., табл. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Линник, Володимир Олександрович; Тарасюк, Олег Борисович; Запталов, Борис Йосипович; Сірко, Зіновій Степанович; Державне агентство резерву України; Український державний науково-дослідний інститут нанобіотехнологій та ресурсозбереження
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ВА790106 Колосов, Олександр Євгенович. Технологія зберігання харчової продукції: неупакованої та упакованої із застосуванням полімерних плівкових матеріалів [Текст] : навч. посіб. для студентів ВНЗ, які навчаються за напрямом підгот. "Інженерна механіка" / О. Є. Колосов ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - Київ : НТУУ "КПІ", 2015. - 179 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | ВА795809 Колтунов, Віктор Андрійович. Технологія зберігання товарів. Харчові продукти [Текст] : навч. посіб. / В. А. Колтунов ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ : КНТЕУ, 2014. - 431 с. : табл. - (Серія "Товарознавство"). - Бібліогр.: с. 427-431. - 200 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | ВА800284 Карпюк, В. М. Основи первинного обробітку та зберігання продукції рослинництва [Текст] : навч. посіб. / В. М. Карпюк, Ю. В. Федорусь ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк : РВВ ЛНТУ, 2012. - 364 с. : табл., рис. - Бібліогр.: с. 358-359. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Федорусь, Ю. В.; Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ВА840008 Обладнання складів для зберігання плодоовочевої та м'ясомолочної продукції [Текст] : навч. посіб. / Самойчук К. О. [та ін.] ; [Тавр. держ. агротехнол. ун-т ім. Дмитра Моторного]. - Мелітополь : Вид. будинок Мелітоп. міськ. друк., 2019. - 185 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 185. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Самойчук, Кирило Олегович; Скляр, Олександр Григорович; Кюрчев, Сергій Володимирович; Буденко, Сергій Федорович; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Паляничка, Надія Олександрівна; Тарасенко, Віра Григорівна; Циб, Віктор Григорович; Загорко, Надія Петрівна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Таврійський державний агротехнологічний університет імені Дмитра Моторного (Мелітополь)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ11295/5 Програми-передумови безпечності харчових продуктів [Текст]. - Київ : УкрНДНЦ, [20--] . - (Національний стандарт України). Ч. 5 : ДСТУ ISO/TS 22002-5:2020 (ISO/TS 22002-5:2019, IDT). Транспортування та зберігання. - Чинний від 2021-08-01. - 2021. - IV, 12 с. - Бібліогр.: с. 12.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|