Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Знайдено в інших каталогах:
Журнали та продовжувані видання (1)
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л812$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 100
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС40607
Серпученко, Вадим Геннадиевич.
Фильтрование неорганическими мембранами белок- и жиросодержащих вод предприятий пищевой промышленности [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.12 / Серпученко Вадим Геннадиевич ; КТИПП. - К., 1993. - 223 л. - Библиогр.:л.201-223.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС50535
Фалько, Леонид Григорьевич.
Виброадгезионная сепарация сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонид Григорьевич ; Донецкий коммерческий ин-т. - Донецк, 1995. - 304 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий коммерческий институт

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС88733
Пироженко, Инна Анатольевна.
Гидродинамика и тепловые эффекты в цилиндрическом роторно-пульсационном аппарате [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Пироженко Инна Анатольевна ; НАН Украины, Ин-т техн. теплофизики. - К., 2005. - 177 л.: рис. - Библиогр.: л. 149-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Институт технической теплофизики (Киев)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС91025
Федорів, Віктор Михайлович.
Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Федорів Віктор Михайлович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 159 арк.: рис. - арк. 121-135.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС75461
Шапорова, Тетяна Миколаївна.
Формування споживних властивостей паст із гарбуза та моркви [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Шапорова Тетяна Миколаївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2002. - 235 арк. - арк. 157-187.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС102942
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС55632
Гуцалюк, Валерий Михайлович.
Концентрирование и очистка растворов биополимеров пищевого назначения ультрафильтрацией [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / В.М.Гуцалюк ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 589 с.: ил.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС58782
Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 197 л. - л. 140-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС64799
Фалько, Александр Леонидович.
Оптимизация режимов и параметров работы виброадгезионного сепаратора сыпучих пищевых продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Александр Леонидович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли. - Донецк, 1999. - 255 л. - л. 205-215.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС69640
Большакова, Виктория Анатольевна.
Технология паст эмульсионного типа с использованием зернобобового сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Большакова Виктория Анатольевна ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 252 л.: рис. - Библиогр.: л. 144-164.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС70101
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС77013
Гуртовой, Николай Владимирович.
Научные основы ресурсосохраняющего разделения овощефруктовой суспензии на перфорированной поверхности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуртовой Николай Владимирович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 318 л.: рис. - Библиогр.: л. 289-313.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС79964
Лукасик, Кшиштоф.
Научно-технические основы повышения эффективности работы и долговечности клапанных гомогенизаторов [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Лукасик Кшиштоф ; Национальный ун-т пищевых технологий. - К., 2003. - 282 л.: ил. - л. 262-271.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Национальный университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА291882
Фалько, Леонід Григорович.
Віброадгезійна сепарація сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Фалько Леонід Григорович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 1996. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА293501
Гуцалюк, Валерій Михайлович.
Концентрування та очищення розчинів біополімерів харчового призначення ультрафільтрацією [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Гуцалюк Валерій Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 42 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА335682
Федорів, Віктор Михайлович.
Дослідження процесу просіювання сипких матеріалів з метою удосконалення конструкцій просіювачів і збільшення ефективності їх роботи [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / В.М.Федорів ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА348046
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА337164
Піроженко, Інна Анатоліївна.
Гідродинаміка та теплові ефекти в циліндричному роторно-пульсаційному апараті [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.14.06 / Піроженко Інна Анатоліївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - К., 2005. - 21 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА300696
Литвиненко, Олександр Анатолійович.
Дослідження, розробка і забезпечення довговічності гідродинамічних кавітаційних пристроїв для обробки харчових середовищ [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Литвиненко Олександр Анатолійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА307130
Фалько, Олександр Леонідович.
Оптимізація режимів і параметрів роботи віброадгезійного сепаратора сипких харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Фалько Олександр Леонідович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - Донецьк, 1999. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського