Пошуковий запит: (<.>U=Л812.14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 12
Представлено документи з 1 до 12
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА370676 Гордієнко, Олександр Володимирович. Розробка та дослідження обладнання для водорізання харчових продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордієнко Олександр Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. - Донецьк, 2010. - 18 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107132 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Вовчок" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. і заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 14 с.: рис. - Бібліогр.: с. 14.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Терещенко, Олександр Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Р107133 Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до викон. лабораторної роботи "Кутер" для студ. мех. і технол. спец. ден. та заоч. форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2004. - 11 с.: рис. - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Терещенко, Олександр Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС115183 Гордиенко, Александр Владимирович. Разработка и исследования оборудования для водорезания пищевых продуктов [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Гордиенко Александр Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. М. Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 214 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 201-214 .
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС128737 Погребняк, Андрей Владимирович. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА393267 Погребняк, Андрій Володимирович. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА434263 Погребняк, Андрій Володимирович. Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2018. - 39 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА438694 Шеїна, Аліна Вікторівна. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна Аліна Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : табл., рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10620 Устатковання для перероблення харчових продуктів. Скибкорізальні машини. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1974:2014 ; Чинний від 2018-07-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2019. - IV, 29 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 28.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ10828 Устатковання для харчової промисловості. Машини для нарізання овочів. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 1678:2016 ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2020. - IV, 31 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 30.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ11253 Устатковання для харчової промисловості. Автоматичні промислові машини для нарізання. Вимоги щодо безпеки та гігієни [Текст]. - На заміну ДСТУ EN 16743:2016 (ДСТУ EN 16743:2016, IDT) ; Чинний від 2020-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2021. - V, 32 с. : рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 31.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | Шеїна, А. В. Наукове обґрунтування параметрів різання рослинної сировини та удосконалення конструкцій овочерізального обладнання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Шеїна. - Київ, 2019.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|