Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л813.1$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
  
  Р78690
Циганков, Петро Семенович.
Конспект лекції "Випарювання" з дисципліни "Процеси і апарати харчових виробництв" [Текст] : для студ. усіх спец. денної та заоч. форм навч. / П. С. Циганков, О. С. Марценюк ; Український ун-т харчових технологій. - К. : УДУХТ, 1995. - 48 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Марценюк, Олександр Степанович; Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
2.
  
  РА381323
Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед
Теплообмін при випарюванні в ротаційному термомеханічному агрегаті [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саїд Ахмед Мохамед Ахмед ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2011. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:
  


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС127935
Омар Саид Ахмед Мохамед Ахмед
Теплообмен при выпаривании в ротационном термомеханическом агрегате [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Омар Саид Ахмед Мохамед Ахмед ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2011. - 140 л. : рис. - Бібліогр.: арк. 129-138.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА411931
Харченко, Сергій Вікторович.
Дослідження випаровування у газове середовище довільного складу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Харченко Сергій Вікторович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2014. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського