Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л817$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
1.
  
  ДС75715
Сердюк, Людмила Васильевна.
Научное обоснование формирования качества комбинированных зерновых продуктов повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сердюк Людмила Васильевна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2001. - 339 л. + прил. 191л. - Библиогр.: л. 303-339.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА315329
Сердюк, Людмила Василівна.
Наукове обгрунтування формування якості комбінованих зернових продуктів підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.15 / Сердюк Людмила Василівна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 34 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ВА612327
Васюкова, Ганна Тимофіївна.
Підвищення якості комбінованих білкових продуктів [Текст] / Г. Т. Васюкова ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі. - 2-ге вид., перероб. та доп. - Донецьк : ДУНВГО, 2001. - 196 с. - Альтернативное название : Повышение качества комбинированных белковых продуктов /Васюкова, А. Т. - Библиогр.: с. 162-196.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського