Пошуковий запит: (<.>U=Л821.1/9$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА321484 Шаймерденова, Даригаш Арыновна. Совершенствование послеуборочной обработки и хранения зерна ячменя и овса кормового назначения [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаймерденова Даригаш Арыновна ; Казахский НИИ зерна и продуктов его переработки. - Астана, 2002. - 30 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Казахский НИИ зерна и продуктов его переработки
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3130 Тритикале. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-08-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2475/Ч. 1 Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України). Ч. 1 : ДСТУ ISO 6322-1:2004. - Основні положення (ISO 6322-1:1996, IDT)/ пер. і наук.-техн. ред. Г. Гуменюк, А. Парфенюк. - Чинний від 01.05.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - ІV, 11 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуменюк, Г. (пер. і наук.-техн. ред.); Парфенюк, А. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ5614 Зерно амаранту. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА451021 Петушенко, Сергій Миколайович. Розробка систем охолодження для первинної низькотемпературної обробки та зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Петушенко Сергій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одесса, 2021. - 21 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|