Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л821.1/9$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
1.
  
  РА321484
Шаймерденова, Даригаш Арыновна.
Совершенствование послеуборочной обработки и хранения зерна ячменя и овса кормового назначения [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шаймерденова Даригаш Арыновна ; Казахский НИИ зерна и продуктов его переработки. - Астана, 2002. - 30 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Казахский НИИ зерна и продуктов его переработки

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  СТ3130

Тритикале. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-08-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ2475/Ч. 1
Зберігання зернових та бобових [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2006 . - (Національний стандарт України).
Ч. 1 : ДСТУ ISO 6322-1:2004. - Основні положення (ISO 6322-1:1996, IDT)/ пер. і наук.-техн. ред. Г. Гуменюк, А. Парфенюк. - Чинний від 01.05.2006. - [Б. м.] : [б.в.], 2006. - ІV, 11 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Гуменюк, Г. (пер. і наук.-техн. ред.); Парфенюк, А. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ5614

Зерно амаранту. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2012-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА451021
Петушенко, Сергій Миколайович.
Розробка систем охолодження для первинної низькотемпературної обробки та зберігання зерна дрібнонасіннєвих культур [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.14 / Петушенко Сергій Миколайович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одесса, 2021. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського