Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л844$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.
  
  ДС40377
Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 289 л. - Библиогр.:л.181-199.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС40421сл
Грушецкий, Роман Иванович.
Разработка способа получения инулина из топинамбура [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Грушецкий Роман Иванович ; КТИПП. - К., 1993. - 143 с. - Библиогр.:с.128-143.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС44170
Ивчук, Надежда Павловна.
Разработка технологических условий кристаллизации фруктозы из водных растворов [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Ивчук Надежда Павловна ; Укр. ун-т пищ. технологий. - К., 1994. - 187 л. - л.:153-173.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС107449
Попова, Інна Вадимівна.
Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Попова Інна Вадимівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 206 арк. - арк. 146-163.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС59409
Солов'янчик, Ігор Васильович.
Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 146 л.; додат. - л. 133-146.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС64592
Лементар, Святослав Юрійович.
Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 180 л. - л. 146-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС64749
Костюк, Ігор Вікторович.
Автомиатизоване управління технологічним комплексом виробництва високофруктозних сиропів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Костюк Ігор Вікторович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 206 с. - с.135-146.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА280775сл
Грушецкий, Роман Иванович.
Разработка способа получения инулина из топинамбура [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Грушецкий Роман Иванович ; КТИПП. - К., 1993. - 24 с. - Для сл.пользования.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА281160
Гутниченко, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии фруктозы из мелассы [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Гутниченко Татьяна Владимировна ; КТИПП. - К., 1992. - 29 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
КТИПП

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА285258
Івчук, Надія Павлівна.
Розробка технологічних умов кристалізації фруктози з водних розчинів [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.18.05 / Івчук Надія Павлівна ; Український ун-т харчових технологій. - К., 1994. - 25 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА303377
Солов'янчик, Ігор Васильович.
Удосконалення технології фруктозного сиропу [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Солов'янчик Ігор Васильович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1999. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА308716
Лементар, Святослав Юрійович.
Удосконалення технології кристалізації фруктози [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Лементар Святослав Юрійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА308506
Мирончук, Валерій Григорович.
Розроблення способів та удосконалення апаратів для промислової кристалізації цукристих речовин [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.12 / Мирончук Валерій Григорович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 38 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА354679
Попова, Інна Вадимівна.
Обгрунтування ефективних способів гідролізу інуліну цикорію та використання гідролізатів в харчових технологіях [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / І.В.Попова ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського