Пошуковий запит: (<.>U=Л85$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС93631 Грабовська, Олена В'ячеславівна. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. - арк. 321-349.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС90490 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС91441 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101885 Башта, Алла Олексіївна. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. - арк. 190-207.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС62792 Киселев, Сергей Викторович. Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. - л. 148-161.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС95867 Кузнєцова, Інга Вадимирівна. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. - арк. 192-212.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА280425 Городецкая, Елена Анатольевна. Электросепарация пищевой картофельной муки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.20.02 / Городецкая Елена Анатольевна ; МИИСП им.В.П.Горячкина. - М., 1993. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: МИИСП имениВ. П. Горячкина
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА335967 Майданець, Оксана Миколаївна. Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА339496 Мельник, Оксана Юріївна. Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА349987 Башта, Алла Олексіївна. Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА342420 Кузнєцова, Інга Вадимирівна. Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА343066 Грабовська, Олена В'ячеславівна. Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА363545 Ребенок, Євген Вікторович. Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА363318 Сабадаш, Наталія Іванівна. Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА307304 Кисельов, Сергій Вікторович. Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА591865 Правила безпеки при виробництві крохмале- патокової продукції [Текст] : ДНАОП 1.8.10-1.24-97 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : Основа, 1998. - 143 с. - (Державний нормативний акт про охорону праці).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Державний комітет України по нагляду за охороною праці
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ521 Крохмаль кукурудзяний сухий: Технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - IV, 11с., IV, 11 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВС35659 Андреев, Николай Руфеевич. Основы производства нативных крахмалов (научные аспекты) [Текст] / Н. Р. Андреев. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 289 с.: ил. - Библиогр.: с. 272-279.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1032 Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1040 Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |