Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л85$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 51
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС93631
Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 350 , [221]арк.: рис., табл. - арк. 321-349.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС91441
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 161 арк.: рис.+ 108арк. дод. - арк. 149-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС101885
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 258 арк. - арк. 190-207.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС62792
Киселев, Сергей Викторович.
Разработка биотехнологии получения природных углеводсодержащих подсластителей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Киселев Сергей Викторович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 194 л. - л. 148-161.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС95867
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 214 , [131]арк.: рис., табл. - арк. 192-212.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА280425
Городецкая, Елена Анатольевна.
Электросепарация пищевой картофельной муки [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.20.02 / Городецкая Елена Анатольевна ; МИИСП им.В.П.Горячкина. - М., 1993. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
МИИСП имениВ. П. Горячкина

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА335967
Майданець, Оксана Миколаївна.
Удосконалення технологій ферментативного розріджування крохмалю та мальтодекстринів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Майданець Оксана Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА349987
Башта, Алла Олексіївна.
Розроблення технології високозцукреної патоки із пшениці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Башта Алла Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА342420
Кузнєцова, Інга Вадимирівна.
Удосконалення технології рідких цукропродуктів із кукурудзяної сировини [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Кузнєцова Інга Вадимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА343066
Грабовська, Олена В'ячеславівна.
Розвиток наукових основ, розроблення та удосконалення технологій цукристих крохмалепродуктів [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.05 / Грабовська Олена В'ячеславівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 43 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА363545
Ребенок, Євген Вікторович.
Розробка технології електрохімічної модифікації картопляного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Ребенок Євген Вікторович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА363318
Сабадаш, Наталія Іванівна.
Удосконалення технології високомальтозних сиропів із кукурудзяного крохмалю [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.05 / Сабадаш Наталія Іванівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА307304
Кисельов, Сергій Вікторович.
Розробка біотехнології одержання природних вуглеводовмісних підсолоджувачів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Кисельов Сергій Вікторович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА591865

Правила безпеки при виробництві крохмале- патокової продукції [Текст] : ДНАОП 1.8.10-1.24-97 / Державний комітет України по нагляду за охороною праці. - К. : Основа, 1998. - 143 с. - (Державний нормативний акт про охорону праці).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Державний комітет України по нагляду за охороною праці

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ521

Крохмаль кукурудзяний сухий: Технічні умови [Текст]. - Введ. 2001.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2000. - IV, 11с., IV, 11 с. (розд. паг.). - (Державний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
18.
  
  ВС35659
Андреев, Николай Руфеевич.
Основы производства нативных крахмалов (научные аспекты) [Текст] / Н. Р. Андреев. - М. : Пищепромиздат, 2001. - 289 с.: ил. - Библиогр.: с. 272-279.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ1032

Крохмаль модифікований. Визначання вмісту ацетилу. Ензиматичний метод (ISO 11213:1995, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  СТ1040

Продукти гідролізу крохмалю. Метод визначання вмісту води. Модифікована методика Карла Фішера (ISO 5381:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. В. Штангеєв [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2003. - К. : Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики, 2003. - IV, 8 с.: рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Штангеєв, В. (пер. і наук.-техн. ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського