Пошуковий запит: (<.>U=Л852.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | СТ2922 Глюкоза кристалічна гідратна. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Штангеєв [та ін.]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 975-88; Чинний від 01.01.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 18 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 17-18.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Штангеєв, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА373892 Григоренко, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА373899 Карпович, Інна Віталіївна. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС122116 Григоренко, Наталія Олександрівна. Удосконалення технології харчового сиропу із цукрового сорго [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Григоренко Наталія Олександрівна ; Укр. НДІ цукр. пром-сті. - К., 2010. - 263 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 150-164.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український науково-дослідний інститут цукрової промисловості
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС123080 Карпович, Інна Віталіївна. Розроблення технології фруктозовмісного харчового сиропу з пшеничної сировини [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Карпович Інна Віталіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 179 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 116-130.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|