Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л87-14$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 3
Представлено документи з 1 до 3
|
1. | Р83506 Даниляк, Микола Ілліч. Сахароміцети в біотехнологічних процесах [Текст] / М. І. Даниляк, В. К. Янчевський ; ред. К. М. Ситник ; Нац. акад. наук України, Ін-т ботаніки ім. М. Г. Холодного. - К. : [б.в.], 1998. - 48 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Янчевський, Віктор Казимирович; Ситник, К. М. (ред.); Національна академія наук України; Інститут ботаніки імені М. Г. Холодного (Київ)
Видання зберігається у :
| 2. | Р99980 Мікробіологія бродильних виробництв [Текст] : метод. вказ. до вивч. дисципліни та виконання контрольних робіт для студ. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" заоч. форми навч. / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. Л. Р. Решетняк, Н. М. Грегірчак. - К. : НУХТ, 2003. - 16 с. - Бібліогр.: с. 15-16.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Решетняк, Людмила Русланівна (уклад.); Грегірчак, Наталія Миколаївна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | ВА829596 Єгорова, Антоніна Вікторівна. Мікробіологія галузі. (Мікробіологія бродильних виробництв) [Текст] : навч. посіб. / А. В. Єгорова, Л. В. Капрельянц, Л. В. Труфкаті ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Херсон : ОЛДІ-ПЛЮС, 2018. - 135 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Мікробіологія галузі. - Бібліогр.: с. 133 . - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Капрельянц, Леонід Вікторович; Труфкаті, Людмила Вікторівна; Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|