Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л870.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 28
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС101929
Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 188 арк. - арк. 129-145.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС58536
Хіврич, Борис Іванович.
Розробка технології солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 141 л.+ дод. - л. 125-141.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС59218
Фролова, Наталія Епінетівна.
Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 138 л. - л. 126-138.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС58467
Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 130 л. + дод. - л. 124-130.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС78447
Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 162 арк. - арк.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА349769
Олексійчук, Оксана Володимирівна.
Удосконалення технології солоду із сої [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Олексійчук Оксана Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА365110
Підлісний, Віталій Володимирович.
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА300128
Денисов, Михайло Олексійович.
Вдосконалення технології солодових екстрактів як біологічно- активних добавок до харчових продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Денисов Михайло Олексійович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА300922
Фролова, Наталія Епінетівна.
Розробка технології білково- вуглеводного екстракту із солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Фролова Наталія Епінетівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА300667
Хіврич, Борис Іванович.
Розробка технології солоду гороху [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Хіврич Борис Іванович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1998. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА324851
Піддубний, Володимир Антонович.
Розробка методів розрахунку і удосконалення обладнання систем виробництва солоду [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Піддубний Володимир Антонович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 17 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  Р80913

Розробка продуктів екструзійної технології з використанням пророщеного зерна [Текст] / В. М. Ковбаса [та ін.] ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К. : [б.в.], 1996. - 20 с. - (Нове у науці, техніці та виробництві : оглядова інформація) (Промислова переробка та зберігання харчових продуктів ; вип.2).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ковбаса, Володимир Миколайович; Терлецька, Віта Альбертівна; Єгорова, Ірина Кузьмівна; Хіврич, Борис Іванович; Миронова, Наталія Геннадіївна; Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
13.
  
  ВА595095
Домарецький, Віталій Афанасійович.
Технологія солоду та пива [Текст] : підручник для студ. вищих закл. освіти, що навч. за спец. "Технологія бродильних виробництв і виноробства" / В. А. Домарецький. - К. : Урожай, 1999. - 542 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ1461

Солод пивоварний ячмінний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Р. Білошицька [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2004. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ с., 30 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Білошицька, Р. (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  СТ2854

Солод пивоварний пшеничний. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Г. Коренькова [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.10.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 34 с.: рис., табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 32-33.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Коренькова, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ВА640512
Соколенко, Анатолій Іванович.
Транспортно-технологічні системи пивзаводів [Текст] / А. І. Соколенко [и др.] ; ред. А. І. Соколенко. - К. : АртЕк, 2002. - 304 с.: рис. - Бібліогр.: с. 301-303.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українець, Анатолій Іванович; Піддубний, Володимир Антонович; Соколенко, Анатолій Іванович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС112426
Підлісний, Віталій Володимирович.
Удосконалення процесів та обладнання для виробництва солоду [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Підлісний Віталій Володимирович ; Поділ. держ. аграр.-техн. ун-т. - Кам'янець-Подільський, 2009. - 154 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 126-136.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Подільський державний аграрно-технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА393865
Мукоїд, Роман Миколайович.
Удосконалення технології вівсяного солоду [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Мукоїд Роман Миколайович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА399222
Бут, Сергій Анатолійович.
Оптимізація взаємодії матеріальних та енергетичних потоків у виробництвах солодів і пива [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Бут Сергій Анатолійович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 41 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА399599
Ковальова, Олена Сергіївна.
Удосконалення технології виробництва солоду з використанням плазмохімічно активованої води [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Ковальова Олена Сергіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2013. - 21 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського