Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л874.023$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
  
  ДС51768 с пр.1
Липнягов, Павел Павлович.
Пульсационный процесс отжима растительного сырья в шнековых прессах и его аппаратурное оформление [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Липнягов Павел Павлович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 155 л.+ прил.155л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС90568
Тенюх, Костянтин Михайлович.
Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 186 арк.: рис. - арк. 143-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА294004
Ліпнягов, Павло Павлович.
Пульсаційний процес вичавлення рослинної сировини у шнекових пресах та його апаратурне оформлення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Ліпнягов Павло Павлович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА337804
Тенюх, Костянтин Михайлович.
Удосконалення процесу пресування винограду в щоковому пресі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Тенюх Костянтин Михайлович ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського