Пошуковий запит: (<.>U=Л875.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 21
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС41134 Калмыкова, Ирина Семеновна. Применение электроплазмолиза для интенсификации извлечения фенольных веществ из винограда в технологии красных столовых вин и натурального сока [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.13;05.18.07 / Калмыкова Ирина Семеновна ; Одесский технологический ин-т пищевой промышленности им. М.В.Ломоносова. - О., 1993. - 200 с. - Библиогр.:с.159-179.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесский технологический институт пищевой промышленности имени М. В. Ломоносова
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС101824 Байлук, Сергій Іванович. Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач", Ін-т агроекології УААН. - Ялта, 2007. - 276 арк. - Бібліогр.: арк. 138-152.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта); Інститут агроекології (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС78961 Войцехівський, Володимир Іванович. Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2002. - 222 арк. - арк. 139-168.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС96993 Каричковський, Володимир Дмитрович. Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них [Текст] : дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 243 арк. - арк. 146-171.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА350856 Байлук, Сергій Іванович. Удосконалення технології виробництва сидру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Байлук Сергій Іванович ; Нац. ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 2007. - 22 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА341864 Каричковський, Володимир Дмитрович. Хіміко-технологічна оцінка плодів чорної смородини і йошти та оптимізація технології некріплених виноматеріалів з них [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Каричковський Володимир Дмитрович ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2005. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА322765 Войцехівський, Володимир Іванович. Біохімічні основи вдосконалення технології виробництва столових плодово-ягідних вин [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Войцехівський Володимир Іванович ; Національний аграрний ун-т. - К., 2003. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | В348890/Кн. 6 Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию [Текст] / Ин-т садоводства УААН, Укр. НИИ плодово-ягодного виноделия. - Д., 2002 . Кн. 6 : Технология изготовления плодово-ягодных соков / А. М. Литовченко [и др.] ; ред. А. М. Литовченко. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 160 с. - Библиогр.: с. 142-143.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тюрин, Сергей Тимофеевич; Чернявский, Владимир Петрович; Литовченко, Александр Михайлович (ред.); Украинская академия аграрных наук(Киев); Институт садоводства(Новоселки (пос.), Киев. обл.); Украинский НИИ плодово-ягодного виноделия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | В348890/Кн. 8 Сборник технологических инструкций и нормативных материалов по плодово-ягодному виноделию [Текст] / Ин-т садоводства УААН, Укр.НИИ плодово-ягодного виноделия. - Д., 2002 . Кн. 8 : Резервуары и подготовка их к эксплуатации на предприятиях, перерабатывающих плоды и ягоды / С. Т. Тюрин [и др.] ; Крымская академия наук. - [Б. м.] : [б.и.], 2002. - 144 с. - Библиогр.: с. 142-143.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Тюрин, Сергей Тимофеевич; Литовченко, Александр Михайлович; Чернявский, Владимир Петрович; Яцына, Анатолий Никитович; Агафонов, Геннадий Илларионович; Крымская академия наук; Украинская академия аграрных наук(Киев); Институт садоводства(Новоселки (пос.), Киев. обл.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | Р108438 Технологія напоїв із плодово-ягідної сировини [Текст] : метод. вказівки до вивч. дисципліни і викон. лаб. практикуму студ. денної і заоч. форм навч. і викон. контр. роботи студ. заоч. форми навч. спец. 6.091700 "Технологія бродильних виробництв і виноробства" спеціалізації 6.091700.03 "Технологія вина" напряму підгот. 0917 "Харчова технологія та інженерія" / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. А. М. Куц. - К. : НУХТ, 2006. - 27 с. - Бібліогр.: с. 27.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Куц, Анатолій Михайлович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ4536 Напої на основі вина. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 13 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | СТ4540 Виноматеріали плодово-ягідні оброблені. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 28615-90 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 15 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 13-14.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | СТ4537 Вина плодово-ягідні. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 28616-90 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | РА372446 Токар, Анастасія Юхимівна. Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів [Текст] : автореф. дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 40 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | ДС118058 з дод. Токар, Анастасія Юхимівна. Формування якості плодів і ягід та її збереження за удосконаленої технології некріплених виноматеріалів [Текст] : дис. ... д-ра с.-г. наук : 06.01.15 / Токар Анастасія Юхимівна ; Уман. нац. ун-т садівництва. - Умань, 2010. - 364 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 566-635. .
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський національний університет садівництва
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ5315 Спирт плодовий молодий для виробництва міцних напоїв. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1480-90 (у частині молодого спирту) ; Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ5356 Вина плодово-ягідні газовані. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | РА392327 Гайдай, Ірина Володимирівна. Розробка технології плодово-ягідних алкогольних напоїв підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Гайдай Ірина Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | СТ5972 Сидри. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2012. - III, 16 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | РА422997 Сичова, Олена Вікторівна. Удосконалення технології сидрових матеріалів з використанням дріжджів роду Schizosaccharomyces [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Сичова Олена Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 20 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |