Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л877$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
1.
  
  ДС94020
Радионова, Ольга Викторовна.
Разработка технологии консервированных слабоалкогольных напитков на виноградно-овощной основе [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радионова Ольга Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 227 л. - Библиогр.: л. 162-178.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС88458
Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 173 арк.: рис. - арк. 144-158.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС106790 з дод.
Осипова, Лариса Анатольевна.
Научно-практическое обоснование и разработка технологии консервированных функциональных напитков [Текст] : дис... д-ра техн. наук : 05.18.13 / Осипова Лариса Анатольевна ; Одес. нац. акад. пищевых технологий. - О., 2007. - 376 л. - Бібліогр.: арк. 328-376.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА339274
Дубковецький, Ігор Володимирович.
Оптимізація процесу висушування квасної комбінованої закваски на розпилювальній сушарці [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Дубковецький Ігор Володимирович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА346943
Радіонова, Ольга Вікторівна.
Розробка технології консервованих слабоалкогольних напоїв на виноградно-овочевій основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.13 / Радіонова Ольга Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА354890
Осипова, Лариса Анатоліївна.
Науково-практичне обгрунтування і розробка технології консервованих функіональних напоїв [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.13 / Осипова Лариса Анатоліївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2007. - 35 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ4538

Вина, коньяки України, напої. Методи визначання повноти наливу у спожиткову тару [Текст]. - Вид. офіц. - Зі скасуванням ГОСТ 23943-80 ; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 4 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ВА751733

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни "Інноваційні технології безалкогольних напоїв" [Текст] : для студ. усіх форм навч. зі спец. 7.091704 "Технологія бродильних виробництв та виноробства" / Нац. техн. ун-т "Харк. політехн. ін-т" ; [уклад.: О. О. Любавіна та ін.]. - Х. : НТУ "ХПІ", 2012. - 59 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 56. - 50 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Любавіна, Олена Олександрівна (уклад.); Гудзь, Ольга Миколаївна (уклад.); Півень, Олена Миколаївна (уклад.); "Харківський політехнічний інститут", національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА442857
Дулька, Ольга Степанівна.
Удосконалення технології хлібного квасу з використанням підготовленої води та нового штаму дріжджів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.05 / Дулька Ольга Степанівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2019. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського