Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 23
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС90591
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 220 арк.: рис., табл. - арк. 151-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС66891
Сомов, Александр Сергеевич.
Разработка и исследование процесса СТП-сушки моркови [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Александр Сергеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2000. - 179 л. - л. 140-152.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковская государственная академия технологии и организации питания

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА338670
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Непочатих Тетяна Анатоліївна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА367478
Пенкіна, Наталія Михайлівна.
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА310927
Сомов, Олександр Сергійович.
Розробка та дослідження процесу ЗТП- сушіння моркви [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Сомов Олександр Сергійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  Р102368

Вакуумная сушка сельхозпродукции, влияние различных видов и режимов сушки на энергетические затраты, биологическую и пищевую ценность [Текст] / В. А. Кутовой [и др.]. - Х. : ННЦ ХФТИ, 2003. - 23 с.: ил. - (Препр. / Нац. науч. центр "Харьк. физ.-техн. ин-т" ; ХФТИ 2003-4). - Библиогр.: с. 15-16.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Кутовой, Владимир Александрович; Медведева, Елена Павловна; Николаенко, Алиса Александровна; Дикий, Николай Петрович; Медведев, Дмитрий Викторович; "Харьковский физико-технический институт", национальный научный центр

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ4461

Петрушка молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 288-89, РСТ УССР 302-89; чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 10 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС113967
Пенкіна, Наталія Михайлівна.
Формування якості пасти зі столового буряку в процесі її виробництва та зберігання [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Пенкіна Наталія Михайлівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2009. - 357 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 331-357.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  СТ4872

Морква свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. : табл. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  СТ5092

Буряк столовий молодий свіжий з листками. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 287-89 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 8 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  СТ5093

Буряк столовий свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА393923
Левківська, Тетяна Миколаївна.
Удосконалення технології каротиновмісних добавок та консервованих продуктів з моркви [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Левківська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2012. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА398520
Нездвецька, Інна Володимирівна.
Обґрунтування конструкційно-технологічних параметрів сушарки для цикорію кореневого [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.05.11 / Нездвецька Інна Володимирівна ; Кабінет Міністрів України, Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2013. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Україна. Кабінет Міністрів; Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА786237

Порівняльна характеристика звичайних та біофортифікованих сортів столового буряку та їх використання [Текст] : монографія / [А. А. Дубініна та ін.] ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : ХДУХТ, 2013. - 167 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 149-167. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Дубініна, Антоніна Анатоліївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Пенкіна, Наталія Михайлівна; Круглова, О. С.; Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА429319
Гапонцева, Оксана Володимирівна.
Товарознавча оцінка редьки різних господарсько-ботанічних сортів та формування якості продуктів ії переробки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Гапонцева Оксана Володимирівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2017. - 21 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  СТ8958

Селера молода свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  СТ9104

Цикорій розчинний. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ9106

Цикорій коренеплідний сушений. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 4 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 4.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  СТ9135

Цикорій коренеплідний смажений. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-04-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 5 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 5.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА442539
Самойленко, Катерина Миколаївна.
Інтенсифікація тепломасообміну при купажуванні та сушінні антиоксидантної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.14.06 / Самойленко Катерина Миколаївна ; НАН України, Ін-т техн. теплофізики. - Київ, 2019. - 25 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія наук України; Інститут технічної теплофізики (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського