Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л912.7$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
1.
  
  ДС70101
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА314663
Селютіна, Галина Анатоліївна.
Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківська державна академія технології та організації харчування

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА316660
Агаджанян, Жирайр Гургенович.
Обоснование технологий производства нового ассортимента консервированных продуктов [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Агаджанян Жирайр Гургенович. - Ереван, 2001. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ9133

Ревінь свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 8 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського