Пошуковий запит: (<.>U=Л914$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 29
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. | ДС44123 Левченко, Светлана Валентиновна. Влияние низкотемпературного замораживания на изменение структурных углеводов в ягодах винограда [Текст] : дис...канд.с.х.наук:05.18.03;03.00.23 / Левченко Светлана Валентиновна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1994. - 156 л. - л.:89-104.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС101390 Кюрчева, Людмила Николаевна. Обоснование критериев пригодности столового винограда к низкотемпературному замораживанию [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Николаевна ; Таврическая гос. агротехническая академия. - Мелитополь, 2006. - 143 л.+ прил. - Библиогр.: л. 125-143.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Таврическая государственная агротехническая академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС58938 Студенникова, Наталия Леонидовна. Сохраняемость ягод винограда в замороженном виде в связи с их липидно- белковым комплексом [Текст] : дис... канд. с.-х. наук: 05.18.03 / Студенникова Наталия Леонидовна ; УААН, Ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 193 л. - л. 119-139.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | ДС70101 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 243 арк.: рис. - арк. 171-196.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА350976 Кюрчева, Людмила Миколаївна. Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Кюрчева Людмила Миколаївна ; Національний аграрний ун-т. - К., 2007. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний аграрний університет (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА366026 Герасимчук, Олена Петрівна. Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 06.01.15 / Герасимчук Олена Петрівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2009. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА300896 Студєннікова, Наталія Леонідівна. Зберігаємість ягід винограду в замороженому вигляді у зв'язку з їх ліпідно- білковим комплексом [Текст] : автореф. дис... канд. с.-г. наук: 05.18.03 / Студєннікова Наталія Леонідівна ; УААН, Ін-т винограду і вина "Магарач". - Ялта, 1998. - 17 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Українська академія аграрних наук (Київ); "Магарач", національний інститут винограду і вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА314663 Селютіна, Галина Анатоліївна. Товарознавча оцінка ревеню та агрусу і паст на їх основі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Селютіна Галина Анатоліївна ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА355190 Осокіна, Ніна Максимівна. Формування якості плодів чорної смородини та її збереження в продуктах консервування [Текст] : автореф. дис... д-ра с.-г. наук: 06.01.15 / Осокіна Ніна Максимівна ; Уманський держ. аграрний ун-т. - Умань, 2007. - 40 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | СТ3682 Суниця. Рекомендації щодо зберігання в холодильній камері (ISO 6665:1983, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2008-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. | СТ3893 Фрукти та ягоди швидкозаморожені. Технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 28 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 27-28.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. | ВА716674 Энергопотребление при замораживании винограда и его хранении [Текст] / УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач" ; сост. А. Э. Модонкаева. - Ялта : НИВиВ "Магарач", 2007. - 55 с.: рис., табл. - Библиогр.: с. 53-54.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Модонкаева, А. Э. (сост.); Украинская академия аграрных наук (Киев)"Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. | РА372727 Єрмоліна, Галина Вікторівна. Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Єрмоліна Галина Вікторівна ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - К., 2010. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет біоресурсів і природокористування України (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. | ДС112929 Герасимчук, Олена Петрівна. Збереження якості плодів чорної смородини з післязбиральною обробкою речовинами антимікробної дії та в продуктах переробки [Текст] : дис. ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Герасимчук Олена Петрівна ; Уман. держ. аграр. ун-т. - Умань, 2009. - 374 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 349-374.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Уманський державний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. | СТ4869 Виноград свіжий технічний. Технічні умови [Текст]. - На заміну ДСТУ 2366-94 ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. | СТ4901 Брусниця свіжа. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. | СТ5211 Аґруз свіжий. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2011-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. | ДС118575 Ермолина, Галина Викторовна. Влияние процессов замораживания и дефростации на сохранение качества столового винограда [Текст] : дис. ... канд. с.-х. наук : 06.01.15 / Ермолина Галина Викторовна ; УААН, Нац. ин-т винограда и вина "Магарач". - Ялта, 2010. - 185 л. : табл. - Бібліогр.: арк. 160-185.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Украинская академия аграрных наук (Киев); "Магарач", национальный институт винограда и вина (Ялта)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. | РА380917 Лисиця, Олексій Юрійович. Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Лисиця Олексій Юрійович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2011. - 18 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. | СТ5642 Малина свіжа. Технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 359-75 ; Чинний від 2011-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - III, 6 с. : табл. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |