Пошуковий запит: (<.>U=Л920.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 10
Представлено документи з 1 до 10
|
1. | ДС54619 Чередніченко, Олена Олександрівна. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 219 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС60133 Аль-Алами, Мохаммед Хасан Махмуд. Разработка метода эколого-энергетической оценки технологий охлаждения и хранения охлажденного мяса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Алами Мохаммед Хасан Махмуд ; Одесская гос. академия холода. - О., 1999. - 177 л.: рис. - л. 137-153.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия холода
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА280816 Головський, Сергій Євгенійович. Теплові режими та апарати холодильної обробки розібраного упакованого м'яса [Текст] : автореф.дис...канд.техн.наук:05.04.03 / Головський Сергій Євгенійович ; Одеський ін-т низькотемпературної техніки та енергетики. - О., 1993. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеський інститут низькотемпературної техніки та енергетики
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА304716 Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд Розробка методу еколого-енергетичної оцінки технологій охолодження і зберігання охолодженого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.14 / Аль-Аламі Мохаммед Хасан Махмуд ; Одеська держ. академія холоду. - О., 1999. - 17 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія холоду
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА297827 Чередніченко, Олена Олександрівна. Удосконалення технології зберігання м"яса та м"ясних продуктів за допомогою консервантів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Чередніченко Олена Олександрівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 26 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ДС128737 Погребняк, Андрей Владимирович. Интенсификация процесса гидрорезания мяса глубокой заморозки [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрей Владимирович ; Донец. нац. ун-т экономики и торговли им. Михаила Туган-Барановского. - Донецк, 2010. - 173, [31] л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 160-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецкий национальный университет экономики и торговли имени Михаила Туган-Барановского
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА393267 Погребняк, Андрій Володимирович. Інтенсифікація процесу гідрорізання м'яса глибокої заморозки [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Погребняк Андрій Володимирович ; Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. Михайла Туган-Барановського. - Донецьк, 2011. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА395076 Шарпе, Ганна Олександрівна. Розробка технології швидкозаморожених напівфабрикатів із замороженої м'ясної сировини [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Ганна Олександрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | РА425616 Кишеня, Андрій В'ячеславович. Подовження строку зберігання м'яса шляхом використання плівкоутворюючих покриттів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Кишеня Андрій В'ячеславович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2016. - 23 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. | ДС149571 Шарпе, Анна Александровна. Разработка технологии быстрозамороженных полуфабрикатов из замороженного мясного сырья [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Шарпе Анна Александровна ; Одес. нац. акад. пищев. технологий. - Одесса, 2012. - 154 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 115-130.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская национальная академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|