Пошуковий запит: (<.>U=Л926$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС91219 Гащук, Олександра Ізидорівна. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гащук Олександра Ізидорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 199 арк.: рис. - арк. 127-139.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | ДС57869 Павлюченко, Юрій Петрович. Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 166 л.+ дод. - л. 151-166.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | ДС58026 Семикоз, Оксана Николаевна. Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА298402 Семикоз, Оксана Миколаївна. Розробка технології м'ясних продуктів з аубазіданом [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Миколаївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1997. - 16 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА337281 Гащук, Олександра Ізидорівна. Розробка технології реструктурованих шинкових виробів з використанням текстурованого квасолевого борошна [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / О.І.Гащук ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | РА299639 Павлюченко, Юрій Петрович. Товарознавча оцінка нових сиров'ялених та сирокопчених продуктів з яловичого м'яса [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Павлюченко Юрій Петрович ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1998. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський державний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА356538 Даштоян, Анна Левоновна. Применение субпродуктов в производстве копченостей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Даштоян Анна Левоновна ; Государственный аграрный ун-т Армении. - Ереван, 2008. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Государственный аграрный університет Армении
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА422251 Донець, Олександр Петрович. Вдосконалення технології шинкових виробів шляхом збагачення м'ясними білками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Донець Олександр Петрович ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|