Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 96
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС44060
Пеньков, Анатолий Афанасьевич.
Разработка технологии вареных колбасных изделий с радиопротекторными свойствами [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.04 / Пеньков Анатолий Афанасьевич ; Украинский ун-т пищевых технологий. - К., 1994. - 172 л.;прил. - л.:144-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС52019
Самойленко, Антоніна Анатоліївна.
Товарознавча оцінка сардельок з молочним нежирним та молочно- соєвим сиром [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Самойленко Антоніна Анатоліївна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 169 л.; додат. - л.: 144-169.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС52788
Пасічний, Василь Миколайович.
Розробка технології комбінованих м'ясопродуктів заданого хімічного складу [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пасічний Василь Миколайович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 155 л.+додат.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС84067
Штонда, Оксана Анатоліївна.
Розробка технології ковбасних виробів з використанням гороху [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Штонда Оксана Анатоліївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 137 арк.+ дод. - арк. 123-137.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС91156
Страшинський, Ігор Мирославович.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Страшинський Ігор Мирославович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 204 арк. - арк. 134-151.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС101385
Мартинюк, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мартинюк Ірина Олександрівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2007. - 212 арк.: іл.+ дод. - арк. 158-175.


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС102042
Поварова, Наталья Николаевна.
Увеличение срока хранения колбасных изделий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Поварова Наталья Николаевна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 209 л. - Библиогр.: л. 122-140.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС103358
Гарбуз, Виктор Григорьевич.
Разработка технологии мясных изделий с использованием зерновых культур [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гарбуз Виктор Григорьевич ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2007. - 204 л. - Библиогр.: л. 139-153.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС106605
Кайнаш, Алла Петровна.
Технология мясных продуктов с овощными добавками [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кайнаш Алла Петровна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2008. - 220 л. - Библиогр.: л. 136-153.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС107432
Фабіянська, Ірина Валентинівна.
Розробка технології препаратів лактобацил і їх використання для виготовлення сирокопчених ковбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Фабіянська Ірина Валентинівна ; Одеський національний ун-т ім. І.І.Мечникова. - О., 2008. - 302 арк. - арк. 171-192.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеський національний університет імені І. І. Мечникова

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  ДС54317
Войцеховская, Любовь Устимовна.
Исследование и разработка колбасных изделий с использованием пряностей на основе отечественного пряноароматного сырья [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Войцеховская Любовь Устимовна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 1997. - 241 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  ДС56772
Бурак, Валентина Геннадиевна.
Разработка технологии комбинированных мясопродуктов с использованием соевого белково- жирового обогатителя (СБЖО) [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бурак Валентина Геннадиевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1997. - 134 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ДС58026
Семикоз, Оксана Николаевна.
Разработка технологии мясных продуктов с аубазиданом [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Семикоз Оксана Николаевна ; Одесская академия пищевых технологий. - О., 1997. - 166 л. - л. 131-145.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ДС57942
Солецкая, Анна Даниловна.
Разработка технологии мясных фаршевых продуктов с использованием структурирующих полисахаридов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Солецкая Анна Даниловна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1997. - 151 л. - л. 128-139.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС65512
Пересічна, Світлана Михайлівна.
Товарознавча оцінка кров'яних ковбас та м'ясних кулінарних виробів з використанням чорного харчового альбуміну [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Пересічна Світлана Михайлівна ; Київський держ. торговельно-економічний ун-т. - К., 2000. - 279 арк.: рис. - арк. 158-183.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС67539
Бондаренко, Наталья Викторовна.
Разработка технологии копчено-запеченных колбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 269 л. - л. 136-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС64798
Усатенко, Нина Федоровна.
Исследование конвективного подвода тепла к колбасным изделиям и создание рациональной конструкции термоагрегата [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Усатенко Нина Федоровна ; Технологический ин-т молока и мяса УААН. - К., 1999. - 165 л. - л. 124-136.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС71231
Некоз, Сергій Олександрович.
Підвищення ефективності роботи і довговічності різального комплекту м'ясорізальних вовчків [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Некоз Сергій Олександрович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2001. - 198 арк. - арк.170-186.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  ДС95905
Онищенко, В'ячеслав Миколайович.
Формування бар'єрних властивостей натуральних оболонок та товарознавча оцінка сардельок з їх використанням [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Онищенко В'ячеслав Миколайович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2005. - 232 арк. - арк. 136-160.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС100462
Король, Цвітана Олександрівна.
Розробка бактеріального препарату для ферментованих м'ясних продуктів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Король Цвітана Олександрівна ; УААН, Технологічний ін-т молока та м'яса. - К., 2007. - 223 арк. - арк. 158-183.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса; УААН; Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського