Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л927.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
1.
  
  ДС67539
Бондаренко, Наталья Викторовна.
Разработка технологии копчено-запеченных колбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 269 л. - л. 136-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  РА311283
Бондаренко, Наталія Вікторівна.
Розробка технології копчено- запечених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
3.
  
  СТ2352

Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 зі скасування в України ГОСТ 16351-86 (у частині напівкопчених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Плотницька, А (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА373257
Ткачова, Дар'я Леонідівна.
Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; ДУ "Наук. центр радіац. медицини АМН України". - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Академія медичних наук України; "Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України", державна установа

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС119444
Ткачова, Дар'я Леонідівна.
Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 182 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-182.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
"Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ІВ205777
Tyburcy, Andrzej.
Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59.


Дод. точки доступу:
Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego

Видання зберігається у :
7.
  
  РА422065
Мороз, Олена Олексіївна.
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Мороз Олена Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА435565
Сімонова, Ірина Іллівна.
Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Сімонова Ірина Іллівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського