Пошуковий запит: (<.>U=Л927.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 8
Представлено документи з 1 до 8
|
1. | ДС67539 Бондаренко, Наталья Викторовна. Разработка технологии копчено-запеченных колбас [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталья Викторовна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2000. - 269 л. - л. 136-150.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | РА311283 Бондаренко, Наталія Вікторівна. Розробка технології копчено- запечених ковбас [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бондаренко Наталія Вікторівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 2000. - 15 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
|
3. | СТ2352 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. А. Плотницька [та ін.]. - Офіц. вид. - На заміну РСТ УРСР 1840-84 зі скасування в України ГОСТ 16351-86 (у частині напівкопчених ковбас); Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 20 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Плотницька, А (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА373257 Ткачова, Дар'я Леонідівна. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : автореф. дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; ДУ "Наук. центр радіац. медицини АМН України". - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Академія медичних наук України; "Науковий центр радіаційної медицини Академії медичних наук України", державна установа
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | ДС119444 Ткачова, Дар'я Леонідівна. Індукція генних мутацій зразками копчених ковбасних виробів різних технологій виробництва [Текст] : дис. ... канд. біол. наук : 03.00.15 / Ткачова Дар'я Леонідівна ; Нац. техн. ун-т України "Київ. політехн. ін-т". - К., 2010. - 182 арк. : рис. - Бібліогр.: арк. 160-182.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: "Київський політехнічний інститут", національний технічний університет України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | ІВ205777 Tyburcy, Andrzej. Badania nad właściwościami salamipodobnych kiełbas parzonych [Text] / A. Tyburcy ; red. E. Janda. - Warszawa : Wydawnictwo SGGW, 2005. - 60 s. - (Rozprawy naukowe i monografie / Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego). - Бібліогр.: s. 53-59.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Janda, Ewa (red.); Wydawnictwa Szkoły głównej gospodarstwa wiejskiego
Видання зберігається у :
|
7. | РА422065 Мороз, Олена Олексіївна. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням композиційних білоквміщуючих наповнювачів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Мороз Олена Олексіївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2016. - 23 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | РА435565 Сімонова, Ірина Іллівна. Удосконалення технології напівкопчених ковбас з використанням сочевиці та пряно-ароматичних рослин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Сімонова Ірина Іллівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2018. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|