Пошуковий запит: (<.>U=Л931.09$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 4
Представлено документи з 1 до 4
|
1. | СТ7344 Перо та пух. Метод визначення об'єму наповнення (EN 12130:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 7 с. : рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ7345 Пір'я й пух. Гігієна та вимоги чистоти (EN 12935:2001, IDT) [Текст]. - Чинний від 2010-01-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2014. - IV, 3 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 2.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | СТ7935 Перо та пух. Терміни та визначення понять (EN 1885:1998, IDT) [Текст]. - Чинний від 2012-07-01. - Київ : Держспоживстандарт України, 2016. - IV, 17 с. : рис. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | СТ8655 Борошно кормове з відходів перероблення птиці. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|