Книжкові видання Журнали та продовжувані видання Зарубіжна україніка Картографічні видання Стародруковані карти Рукописні карти Електронна колекція карт Ноти та музичні видання Підручний фонд відділу стародруків Інкунабули Палеотипи Кириличні стародруки Видання гражданського друку Листівки періоду (1880-1945 рр.) Рідкісні видання Цифрова бібліотека
|
Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер "Mozilla Firefox" |
|
|
Книжкові видання Розширений пошук |
Формат представлення знайдених документів: | повний | стислий |
Пошуковий запит: (<.>U=Л941.3$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 5
Представлено документи з 1 до 5
|
1. | ДС69435 Пронин, Игорь Алексеевич. Разработка процессов длительного хранения и удаления чешуи с тушек прудовой рыбы [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронин Игорь Алексеевич ; Харьковская гос. академия технологии и организации питания. - Х., 2001. - 194 л.: рис. - Библиогр.: л. 134-145.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харьковская государственная академия технологии и организации питания
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 2. | РА313162 Пронін, Ігор Олексійович. Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Пронін Ігор Олексійович ; Харківська держ. академія технології та організації харчування. - Х., 2001. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківська державна академія технології та організації харчування
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 3. | РА407902 Іванюта, Анастасія Олександрівна. Споживні властивості структуроутворювачів на основі вторинної рибної сировини з товстолобика [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Іванюта Анастасія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - Київ, 2014. - 20 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 4. | РА412262 Маєвська, Тетяна Миколаївна. Удосконалення технології промитого фаршу з прісноводної риби [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Маєвська Тетяна Миколаївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2014. - 23 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
| 5. | ВА839876 Наукові основи технології комплексної переробки риби внутрішніх водоймів України [Текст] : монографія / Н. М. Слободянюк [та ін.] ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Компринт, 2019. - 324 с. : рис., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - 300 прим.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Слободянюк, Н. М.; Голембовська, Н. В.; Іванюта, А. О.; Веретинська, І. А.; Національний університет біоресурсів і природокористування України
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського
|
|
|