Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л954$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
  
  СТ3042

Продукти молочні для дитячого харчування [Текст]. - Вершки стерилізовані для дітей. Технічні умови/ розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УССР 1901-90; Чинний від 01-04-2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 10 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9-10.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  Р105463

Технологічне обладнання харчових виробництв [Текст] : метод. вказівки до виконання лабораторної роботи "Вивчення будови і роботи сепараторів молочної промисловості" для студ. спец. напрямів 0902 "Інженерна механіка" і 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. О. А. Терещенко [та ін.]. - К. : НУХТ, 2005. - 26 с.: рис. - Бібліогр.: с. 26.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Терещенко, Олександр Андрійович (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  СТ4759

Вершки. Визначення масової частки жиру гравіметричним методом (контрольний метод) (ISO 2450:1999, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - IV, 14 с. : рис. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  СТ5463

Молоко, вершки та згущене молоко. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
5.
  
  СТ7445

Вершки питні. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2015-02-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - III, 12 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 11.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  СТ8625

Вершки-сировина. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2017. - III, 10 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 8-10.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського