Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л955.3$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС51129
Величко, Людмила Александровна.
Разработка ресурсосберегающей технологии творога повышенной пищевой ценности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Александровна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1996. - 212 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС43591
Мордасов, Анатолий Григорьевич.
Совершенствование процесса получения сухого обезжиренного творога [Текст] : дис...канд.техн.наук в виде науч.докл.:05.18.12;03.00.23 / Мордасов Анатолий Григорьевич ; Воронежский технологический ин-т. - Воронеж, 1994. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Воронежский технологический институт

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС54253
Рыжкова, Таисия Николаевна.
Повышение качества творога с использованием методов биотехнологии [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рыжкова Таисия Николаевна ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 99 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС81107
Недобийчук, Татьяна Владимировна.
Разработка технологии сушки творога во взвешенном слое [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобийчук Татьяна Владимировна ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 2002. - 186 л. - Библиогр.: л. 137-152.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС84009
Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 166 арк.+ дод. - арк. 156-166.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС94205
Труфкати, Людмила Викторовна.
Разработка биотехнологии комбинированных молочно-растительных продуктов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкати Людмила Викторовна ; Одесская национальная академия пищевых технологий. - О., 2006. - 270 л.: рис. - Библиогр.: л. 160-186.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская национальная академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА292527
Величко, Людмила Олександрівна.
Розробка ресурсозберігальної технології сиру підвищеної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Величко Людмила Олександрівна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1996. - 24 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА346984
Труфкаті, Людмила Вікторівна.
Розробка біотехнології комбінованих молочно-рослинних продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 03.00.20 / Труфкаті Людмила Вікторівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2006. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА326520
Недобійчук, Тетяна Володимирівна.
Розробка технології сушіння кисломолочного сиру в завислому шарі [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Недобійчук Тетяна Володимирівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2003. - 17 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА360076
Онопрійчук, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиркових виробів із зерновими інгредієнтами [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Онопрійчук Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2008. - 22 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА361496
Гурський, Петро Васильович.
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА367521
Кострицька, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА331041
Мінорова, Антоніна Володимирівна.
Розробка технології молочно-солодового десерту функціонального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Мінорова Антоніна Володимирівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ2530

Вироби сиркові. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. І. Романчук [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.10.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІІІ, 14 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Романчук, І (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС112283
Кострицька, Олена Олександрівна.
Удосконалення технології сиру кисломолочного із застосуванням високотемпературного оброблення молока [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Кострицька Олена Олександрівна ; УААН, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2009. - 174 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 155-174.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Українська академія аграрних наук (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС112142
Гурський, Петро Васильович.
Технологія паст закусочних на основі сиру кисломолочного нежирного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Гурський Петро Васильович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2008. - 353 арк. - Бібліогр.: арк. 334-353.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА375383
Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Нац. ун-т харч. технологій. - К., 2010. - 21 с. : рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  СТ4741

Напівфабрикати із сиру кисломолочного. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УССР 1508-79 в частині вареників із кисломолочним сиром ; Чинний від 2010-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 17 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА379094
Ленерт, Світлана Олександрівна.
Формування якості овочево-сиркових паст підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Ленерт Світлана Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2011. - 20 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  ДС121631
Ворощук, Віктор Ярославович.
Гідродинамічні процеси обробки сиркових мас в роторно-вихровому емульсорі [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Ворощук Віктор Ярославович ; Терноп. нац. техн. ун-т ім. І. Пулюя. - Т., 2010. - 163 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 128-142.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського