Пошуковий запит: (<.>U=Л957$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 48
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС84098 Майборода, Юрий Васильевич. Исследование затрат энергии на сбивание сливок в масло с целью интенсификации процесса и расчета оборудования [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрий Васильевич ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2003. - 145 л. - Библиогр.: л. 124-130.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС58786 Евтушенко, Виталий Николаевич. Оптимальное робастное управление с высокой степенью астатизма объектами с большим запаздыванием [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Евтушенко Виталий Николаевич ; Киевский международный ун-т гражданской авиации. - К., 1998. - 165 л. + прил. - л. 108-115.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Киевский международный университет гражданской авиации
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС99542 Рудакова, Татьяна Васильевна. Разработка технологии комбинированных продуктов длительного срока хранения на основе творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Татьяна Васильевна ; УААН, Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2006. - 223 л.: рис., табл. - Библиогр.: л. 156-174.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологический институт молока и мяса; УААН; Технологический институт молока и мяса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА297544 Рижкова, Таісія МиколаЇвна. Підвищення якості кисломолочного сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія МиколаЇвна ; Харківський держ. ун-т харчових технологій. - К., 1997. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Харківський державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА301149 Євтушенко, Віталій Миколайович. Оптимальне робастне керування з високим ступенем астатизму об'єктами з великим запізненням [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.13.07 / Євтушенко Віталій Миколайович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 1998. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА293351 Рижкова, Таісія Миколаївна. Підвищення якості молочнокислого сиру з використанням методів біотехнології [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.19 / Рижкова Таісія Миколаївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА347675 Рудакова, Тетяна Василівна. Розроблення технології комбінованих продуктів тривалого строку зберігання на основі сиру кисломолочного [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Рудакова Тетяна Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА359518 Загоруй, Людмила Петрівна. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : автореф. дис... канд. вет. наук: 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Львівський національний ун-т ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З.Гжицького. - Л., 2008. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА361954 Тищенко, Людмила Миколаївна. Дослідження складу та властивостей молочного жиру і вдосконалення технології вершкового масла [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Тищенко Людмила Миколаївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 22 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА328440 Майборода, Юрій Васильович. Дослідження витрат енергії на сколочування вершків у масло з метою інтенсифікації процесу та розрахунку обладнання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Майборода Юрій Васильович ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 20 с.: рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА351627 Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукове обгрунтування технології і формування наноструктури вершкового масла функціонального призначення з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 49 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС108860 Загоруй, Людмила Петрівна. Ветеринарно-санітарна оцінка вершкового масла з антиоксидантами рослинного походження [Текст] : дис. ... канд. вет. наук : 16.00.09 / Загоруй Людмила Петрівна ; Білоцерк. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2008. - 191 арк. - Бібліогр.: арк. 164-191.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Білоцерківський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА370391 Рашевська, Тамара Олексіївна. Наукові основи технології і формування наноструктури вершкового масла з рослинними харчовими добавками [Текст] : автореф. дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Рашевська Тамара Олексіївна ; Нац. ун-т харчових технологій. - К., 2010. - 49 с. : рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ВА619964 Воробйов, О. І.. Масловиробництво [Текст] : підручник-довідник для бригадирів-маслоробів / О. І. Воробйов, П. А. Яшин ; Всеукраїнський агроінститут Н.К.З.С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства. - Х. : Держсільгоспвидав, 1932. - 291 с.: іл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Яшин, П. А; Всеукраїнський агроінститут Н. К. З. С. підвищення кваліфікації спеціялістів сільського господарства
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ765 Масло вершкове. Потенціометричний метод визначення pH плазми (ISO 7238:1983, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Чинний від 2003.01.01.- Офіц. вид. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Державний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | В346198/Ч. 1 Грищенко, Александр Дмитриевич Технология сливочного масла [Текст] : учеб. пособие для студ. вузов, обучающихся по спец. "Технология молока и молочных продуктов" / А. Д. Грищенко, Т. П. Арсеньева. - СПб. : Санкт-Петербургский гос. ун-т низкотемпературных и пищевых технологий, 2000 . Ч. 1. - СПб. : [б.и.], 2000. - 115 с. - Библиогр.: с. 112.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Арсеньева, Тамара Павловна; Санкт-Петербургский гос. университет низкотемпературных и пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ882 Жир молочний зневоднений. Визначання пероксидного числа (контрольний метод) (ISO 3976:1977, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ881 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру методом газорідинної хроматографії стеринів (контрольний метод) (ISO 3594:1976, IDT) [Текст] / пер. і наук.-техн. ред. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2003. - К. : Держстандарт України, 2002. - ІV, 7 с.: рис. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (пер. і наук.-техн. ред.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2860 Масло вершкове з наповнювачами. Технічні умови [Текст] / розроб. С. Гуляєв-Зайцев [та ін.]. - Вид. офіц. - Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 13 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Гуляєв-Зайцев, С (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3293 Жир молочний та масло. Визначення кислотності жиру (контрольний метод) (ISO 1740:2004, IDT; IDF 6:2004, IDT) [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |