Пошуковий запит: (<.>U=Л958.2$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС83517 Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС91134 Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС101383 Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС96548 Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС99154 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Технологічний інститут молока та м'яса УААН
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА336645 Сливка, Наталія Богданівна. Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА341323 Михайлицька, Ольга Романівна. Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА347676 Боднарчук, Оксана Василівна. Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА347788 Буянова, Ирина Владимировна. Разработка и исследование технологии замораживания и низкотемпературного хранения твердых сыров [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Буянова Ирина Владимировна. - Кемерово, 2006. - 42 с.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА349074 Турчин, Ірина Миронівна. Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА329074 Шульга, Наталія Михайлівна. Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.: рис.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2800 Сир пошехонський. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Бондаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1899-85; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Бондаренко, В (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2356 Сири тверді (український асортимент). Технічні умови (CODEX STAN C-1-1966-C-35-C-35-1978, NEQ) [Text] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3958 Сири тверді. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА372798 Бондарчук, Зоя Вікторівна. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА374658 Прядко, Ольга Анатоліївна. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС115107 Бондарчук, Зоя Вікторівна. Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2010. - 148 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 114-136. .
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національна академія аграрних наук України (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI3828/1-2 Fessler, Denise Sophie. Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | MFI3971/1-2 Klantschitsch, Thorid. Influence of microfiltration on the quality of semi-hard cheese from raw milk with particular emphases on Clostridium tyrobutyricum spores [Text] : diss. / T. Klantschitsch ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 129 p.: fig. - (Diss ETH ; 13233).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Swiss Federal institute of technology Zürich
Видання зберігається у :
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС123101 Прядко, Ольга Анатоліївна. Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 182-203.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Луцький національний технічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |