Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.2$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 24
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС83517
Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 169 арк.: рис. - арк. 131-144.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС91134
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 200 арк. - арк. 126-150.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС101383
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - К., 2007. - 166 арк.: іл. - арк. 122-139.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС96548
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Львівська національна академія ветеринарної медицини ім. С.З.Гжицького. - Л., 2005. - 239 арк.: рис. - арк. 148-172.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Львівська національна академія ветеринарної медицини імені С. З. Гжицького

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС99154
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Технологічний ін-т молока та м'яса УААН. - К., 2006. - 178 арк.: рис., табл. - арк. 135-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологічний інститут молока та м'яса УААН

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  РА336645
Сливка, Наталія Богданівна.
Вплив окремих мікроелементів на визрівання та якість твердих сичужних сирів з низькою температурою другого нагрівання [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Сливка Наталія Богданівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  РА341323
Михайлицька, Ольга Романівна.
Удосконалення технології сирів голландської групи при застосуванні мікроелементів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Михайлицька Ольга Романівна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2005. - 18 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  РА347676
Боднарчук, Оксана Василівна.
Розробка технології твердого сичужного сиру з високою температурою другого нагрівання з використанням бактеріального препарату прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Боднарчук Оксана Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2006. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА347788
Буянова, Ирина Владимировна.
Разработка и исследование технологии замораживания и низкотемпературного хранения твердых сыров [Текст] : автореф. дис... д-ра техн. наук: 05.18.04 / Буянова Ирина Владимировна. - Кемерово, 2006. - 42 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА349074
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Турчин Ірина Миронівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА329074
Шульга, Наталія Михайлівна.
Розроблення технології твердих сичужних сирів з використанням бактеріальних препаратів прямого внесення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.М.Шульга ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 18 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  СТ2800

Сир пошехонський. Технічні умови [Текст] / розроб. В. Бондаренко [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1899-85; Чинний від 01.04.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Бондаренко, В (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  СТ2356

Сири тверді (український асортимент). Технічні умови (CODEX STAN C-1-1966-C-35-C-35-1978, NEQ) [Text] / розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.07.2006. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - ІV, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Єресько, Г (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  СТ3958

Сири тверді. Загальні технічні умови [Текст]. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-03-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 18 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА372798
Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. ун-т харч. технол. - К., 2010. - 19 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА374658
Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС115107
Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Бондарчук Зоя Вікторівна ; Нац. акад. аграр. наук України, Технол. ін-т молока та м'яса. - К., 2010. - 148 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 114-136. .

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національна академія аграрних наук України (Київ); Технологічний інститут молока та м'яса

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  MFI3828/1-2
Fessler, Denise Sophie.
Characterisation of propionibacteria in Swiss raw milk by biochemical and molecular-biological methods [Text] : diss. / D. S. Fessler ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1997. - 139 p.: fig. - (Diss. ETH ; 12328).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :
19.
  
  MFI3971/1-2
Klantschitsch, Thorid.
Influence of microfiltration on the quality of semi-hard cheese from raw milk with particular emphases on Clostridium tyrobutyricum spores [Text] : diss. / T. Klantschitsch ; Swiss Federal institute of technology Zürich. - Zürich : [б.в.], 1999. - 129 p.: fig. - (Diss ETH ; 13233).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Swiss Federal institute of technology Zürich

Видання зберігається у :
20.
  
  ДС123101
Прядко, Ольга Анатоліївна.
Формування споживних властивостей нових твердих сирів типу чедер [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Прядко Ольга Анатоліївна ; Луц. нац. техн. ун-т. - Луцьк, 2010. - 203 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 182-203.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Луцький національний технічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського