Пошуковий запит: (<.>U=Л958.4$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 9
Представлено документи з 1 до 9
|
1. | РА333120 Туманян, Анна Владимировна. Совершенствование технологии производства сыра "Армен" в фермерских хозяйствах [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Туманян Анна Владимировна ; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен", Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2004. - 21 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Армянская сельскохозяйственная академия; Научно-производственное и проектное ГАОЗТ "Парен"; Армянская сельскохозяйственная академия
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. | СТ4723 Бринза. Загальні технічні умови [Текст]. - На заміну РСТ УРСР 1602-82 ; Чинний від 2010-04-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 12 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. | РА393896 Галух, Богдан Іванович. Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галух Богдан Іванович ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 20 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. | РА395895 Рябченко, Наталія Олександрівна. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т. - К., 2013. - 19 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. | РА415634 Сливка, Ірина Миколаївна. Біотехнологія створення бактеріального препарату для виробництва бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук : 03.00.20 / Сливка Ірина Миколаївна ; Білоцерків. нац. аграр. ун-т. - Біла Церква, 2015. - 20, [1] с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Білоцерківський національний аграрний університет
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. | СТ8429 Сири розсільні. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2017-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2016. - III, 15 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 14.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. | РА432834 Скульська, Інна Володимирівна. Удосконалення технології виготовлення бринзи [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Скульська Інна Володимирівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - Одеса, 2017. - 21 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. | ДС148854 Рябченко, Наталія Олександрівна. Формування споживних властивостей м'яких розсільних сирів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Рябченко Наталія Олександрівна ; Київ. нац. торг.-екон. ун-т, Каф. товарознавства та експертизи харч. продуктів. - Київ, 2012. - 217 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 151-175.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Київський національний торговельно-економічний університет. Кафедра товарознавства та експертизи харчових продуктів
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
9. | ДС149910 Галух, Богдан Іванович. Технологічні особливості виробництва розсольних сирів з молока різних видів тварин [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Галух Богдан Іванович ; Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького. - Львів, 2012. - 187 арк. : табл., рис. - Бібліогр.: арк. 136-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Видання зберігається у :
Основний фонд
|