Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л958.6$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 18
Представлено документи з 1 до 18
1.
  
  ДС86735
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 224 арк. - арк. 166-181.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС88058
Бовкун, Алла Александровна.
Исследование физико-химических процессов плавления и разработка технологии пастообразных плавленых сыров с использованием творога [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Александровна ; Технологический ин-т молока и мяса. - К., 2004. - 130 л.: рис. - Библиогр.: л. 107-122.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Технологический институт молока и мяса

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА334680
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Метельська Наталія Станіславівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2005. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА339964
Караханян, Марина Георгиевна.
Влияние белковых наполнителей вторичного сырья на биотехнологические процессы и качество плавленых сыров [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.02 / Караханян Марина Георгиевна ; Армянская сельскохозяйственная академия. - Ереван, 2005. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Армянская сельскохозяйственная академия

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  РА333335
Бовкун, Алла Олександрівна.
Дослідження фізико-хімічних процесів плавлення і розробка технології пастоподібних плавлених сирів з використанням кисломолочного сиру [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Бовкун Алла Олександрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  Р97265

Проектування підприємств з основами САПР. Технологія сиру [Текст] : метод. вказівки до виконання самост. роботи з використанням ПК для студ. спец. 7.091709 "Технологія зберігання, консервування та переробки молока" денної та заочної форм навчання / Національний ун-т харчових технологій ; уклад. В. О. Ромоданова [та ін.]. - К. : НУХТ, 2002. - 26 с.: іл. - Бібліогр.: с. 25.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Ромоданова, Валентина Олександрівна (уклад.); Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  СТ2957

Сири плавлені. Загальні технічні умови [Текст] / розроб. Ю. Орлюк [та ін.]. - Вид. офіц. - На заміну РСТ УРСР 1434-92; Чинний від 01.07.2007. - К. : Держспоживстандарт України, 2007. - III, 14 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 12-13.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Орлюк, Ю (розроб.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  СТ3280/Ч. 2
Молоко сухе, суміші для морозива сухі та плавлений сир. Визначання вмісту лактози [Текст]. - К. : Держспоживстандарт України, 2007 .
Ч. 2 : ДСТУ ISO 5765-2:2005 (IDF 79-2:2002). - Ферментний метод з використанням галактозного компонента лактози (ISO 5765-2:2002, IDT; IDF 79-2:2002, IDT). - Чинний від 2007-07-01. - К. : [б.в.], 2008. - IV, 12 с.

Тематичний рубрикатор:


Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  РА395274
Юр'єва, Ольга Олексіївна.
Розробка технології плавлених сирних продуктів і дрібнодисперсних ароматичних добавок з використанням заморожування і кріомеханодеструкції [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Юр'єва Ольга Олексіївна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 22 с. : рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  РА395287
Обозна, Маргарита Василівна.
Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Обозна Маргарита Василівна ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2012. - 21 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА399978
Перцевой, Микола Федорович.
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2013. - 20 с. : рис., табл.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА406357
Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; Укоопспілка, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 20 с. : табл., рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Укоопспілка; Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  ВА804552

Технологія сирного продукту, замороженого з додаванням концентрату ядра арахісу [Текст] : монографія / [Обозна М. В. та ін.] ; за ред. П. В. Гурського, Ф. В. Перцевого. - Суми : Університетська книга, 2016. - 158 с. : рис., табл. - Назва обкл. : Технологія сирного продукту, замороженого з концентратом ядра арахісу. - Бібліогр.: с. 140-157. - 300 прим.


Дод. точки доступу:
Обозна, Маргарита Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Перцевой, Микола Федорович; Гурський, Петро Васильович; Шильман, Лев Залманович; Гурський, Петро Васильович (ред.); Перцевой, Федір Всеволодович (ред.)

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  ВА814869
Ромоданова, В. О.
Плавлені сири [Текст] : навч. посіб. для студентів за напрямом підгот. "Харчова технологія та інженерія" / В. О. Ромоданова, Н. В. Білоус, В.Є. Зубков. - Київ : УДУХТ, 2000. - 177 с. : іл., табл. - Бібліогр.: с. 138-146. - 300 прим.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Білоус, Н. В.; Зубков, В. Є.

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  ДС138239
Машта, Надія Олександрівна.
Вдосконалення асортименту і поліпшення якості плавлених сирних продуктів [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Машта Надія Олександрівна ; УКООПСПІЛКА, Львів. комерц. акад. - Львів, 2014. - 214, [73] : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 169-214.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
УКООПСПІЛКА, центральна спілка споживчих товариств України (Київ); Львівська комерційна академія

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  ДС144133
Перцевой, Микола Федорович.
Технологія напівфабрикату сирного структурованого з використанням концентрату ядра соняшникового насіння [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Перцевой Микола Федорович ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2013. - 372 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 180-202.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  ДС148342
Обозна, Маргарита Василівна.
Технологія сирного продукту замороженого з рослинними добавками [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Обозна Маргарита Василівна ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків, 2012. - 375 арк. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-195.


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  ДС152582
Юрьева, Ольга Алексеевна.
Разработка технологии плавленых сырных продуктов и мелкодисперсных ароматических добавок с использованием замораживания и криомеханодеструкции [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.13 / Юрьева Ольга Алексеевна ; Харьков. гос. ун-т питания и торговли. - Харьков, 2012. - 294 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 172-203.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харьковский государственный университет питания и торговли

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського