Пошуковий запит: (<.>U=Л965.1$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 22
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС103752 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 152 арк. - арк. 113-128.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
2. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС59251 Дидух, Наталия Андреевна. Разработка технологии сгущенного молока геродиетической направленности [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Н.А.Дидух ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1998. - 233 л. - л. 176-189.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одесская гос. академия пищевых технологий
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
3. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС66369 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 197 арк. - арк. 158-172.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
4. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА305161 Дідух, Наталія Андріївна. Розробка технології згущеного молока геродієтичного призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Дідух Наталія Андріївна ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1998. - 18 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська державна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
5. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА310562 Кочубей, Оксана Валер'янівна. Вдосконалення технології згущених молочних продуктів з використанням вакуумної гомогенізації [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Кочубей Оксана Валер'янівна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Український державний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
6. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА352260 Пухляк, Анастасія Григорівна. Розроблення технології згущених молочних консервів з фруктозою [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Пухляк Анастасія Григорівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2007. - 23 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
7. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3452 Продукти молочні [Текст]. - Продукт згущений з соєвим екстрактом та цукром. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
8. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ3451 Продукти молочні [Текст]. - Продукт згущений з олією та цукром. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2007-10-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2008. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
|
9. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ1521 Консерви молочні [Текст]. - Молоко незбиране згущене з цукром. Технічні умови/ розроб. С. Шульга [та ін.]. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Шульга, С. (розроб.)
Видання зберігається у :
|
10. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ2280 Консерви молочні [Текст]. - Молоко згущене стерилізоване в банках. Загальні технічні умови/ розроб. Г. Єресько [та ін.]. - Офіц. вид. - К. : Держспоживстандарт України, 2006. - IV, 12 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Єресько, Г. (розроб.)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
11. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4411 Консерви молочні [Текст]. - Вершки згущені з цукром. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с.: табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
12. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4560 Консерви молочні [Текст]. - Вершки згущені з цукром і наповнювачами. Технічні умови. - Вид. офіц. - Чинний від 2009-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2009. - III, 11 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 10-11.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
13. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ4865 Консерви молочні. Молоко згущене з цукром та кавою. Технічні умови [Текст]. - Чинний від 2010-07-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2010. - III, 11 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
14. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ5463 Молоко, вершки та згущене молоко. Визначення масової частки сухих речовин (контрольний метод) (ISO 6731:1989, IDT) [Текст]. - Чинний від 2009-01-01. - К. : Держспоживстандарт України, 2011. - IV, 4 с. - (Національний стандарт України).
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
|
15. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА394141 Калініна, Олена Дмитрівна. Розробка технології молока гідролізованого згущеного [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калініна Олена Дмитрівна ; Одес. нац. акад. харч. технологій. - О., 2012. - 19 с.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Одеська національна академія харчових технологій
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
16. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | ДС133989 Калинина, Елена Дмитриевна. Разработка технологии молока гидролизованного сгущенного [Текст] : дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Калинина Елена Дмитриевна ; Ин-т прод. ресурсов НААН (г. Киев). - К., 2012. - 229 л. : рис., табл. - Бібліогр.: арк. 139-159.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Национальная академия аграрных наук Украины (Киев); Институт продовольственных ресурсов (Киев)
Видання зберігається у :
|
17. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | РА414543 Рябоконь, Наталія Валеріївна. Розроблення технології згущених молочних консервів з плодово-ягідними наповнювачами [Текст] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Рябоконь Наталія Валеріївна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Київ, 2015. - 22 с. : рис., табл.
Тематичний рубрикатор:
Дод. точки доступу: Національний університет харчових технологій (Київ)
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
18. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ7563 Молоко згущене з цукром. Визначення масової частки сахарози поляриметричним методом(ISO 2911:2004/IDF 35:2004, IDT) [Текст]. - Чинний від 2015-06-01. - Київ : Мінекономрозвитку України, 2015. - IV, 6 с. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 6.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
19. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9068 Продукти харчові згущені з молоком. Загальні технічні умови [Текст]. - Чинний від 2018-01-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - III, 9 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 9.
Тематичний рубрикатор:
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
20. ![](/irbis_nbuv/images/printer.jpg) | СТ9311 Молоко згущене консервоване. Визначення масової частки олова методом атомно-абсорбційної спектрометрії із застосуванням графітової печі (ISO 14377:2002, IDF 168:2002) [Текст]. - Чинний від 2015-05-01. - Київ : УкрНДНЦ, 2018. - IV, 7 с. : табл. - (Національний стандарт України). - Бібліогр.: с. 7.
Видання зберігається у :
Основний фонд
|
| |