Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л965.21/29$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 6
Представлено документи з 1 до 6
1.
  
  ДС102942
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 141 арк.: рис., табл. - арк. 106-118.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС78776
Гребельник, Оксана Петрівна.
Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 206 арк. - арк. 131-148.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  РА348046
Семінський, Олександр Олегович.
Дослідження кінетики пульсаційного розмелу рослинної сировини і створення млина [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.17.08 / Семінський Олександр Олегович ; Національний технічний ун-т України "Київський політехнічний ін-т". - К., 2006. - 21 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут" (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  РА325945
Гребельник, Оксана Петрівна.
Розробка технології сухих десертних сумішей [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.04 / Гребельник Оксана Петрівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2003. - 18 с.: рис., табл.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  СТ1520

Консерви молочні [Текст]. - Молоко згущене з цукром та какао. Технічні умови/ розроб. С. Шульга, М. Кучінка. - Офіц. вид. - Чинний від 01.01.2005. - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - ІІІ, 10 с. - (Національний стандарт України).

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Шульга, С. (розроб.); Кучінка, М. (розроб.)

Видання зберігається у :
6.
  
  РА394221
Хатамитаками, Сейеде Зейнаб.
Разработка технологии ароматизированного сухого молока с низким содержанием молочного сахара [Text] : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.02 / Хатамитаками Сейеде Зейнаб ; Нац. аграр. ун-т Армении. - Ереван, 2012. - 28 с. - Текст вірм.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Национальный аграрный университет Армении

Видання зберігається у :
Основний фонд
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського