Бази даних

Книжкові видання - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Книжкові видання    Розширений пошук
Сортувати знайдені документи за:
авторомназвоюроком видання
Формат представлення знайдених документів:
повнийстислий
Пошуковий запит: (<.>U=Л97$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 101
Представлено документи з 1 до 20
...
1.
  
  ДС52012
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 189 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
2.
  
  ДС52049
Сидор, Василий Михайлович.
Усовершенствование технологии выпаривания квасного и солодового сусла при производстве их концентратов [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василий Михайлович ; Украинский гос. ун-т пищевых технологий. - К., 1996. - 164 л.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Украинский гос. университет пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
3.
  
  ДС84066
Ромашко, Олена Василівна.
Удосконалення технології харчоконцентратів швидкого приготування для дитячого та дієтичного харчування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Ромашко Олена Василівна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2004. - 254 арк. - арк. 136-156.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
4.
  
  ДС45508
Цыбульник, Лариса Владленовна.
Товароведная оценка новых картофельных концентратов для массового профилактического питания [Текст] : дис...канд.техн.наук:05.18.15 / Цыбульник Лариса Владленовна ; Киевский торгово-экономический ун-т. - К., 1994. - 187 л. - л.:128-147.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Киевский торгово-экономический университет

Видання зберігається у :
Основний фонд
5.
  
  ДС90490
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 243 арк.: рис., табл. - арк. 154-170.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
6.
  
  ДС101693
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 373 арк. - арк. 174-193.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
7.
  
  ДС58967
Станевский, Олег Леонидович.
Моделирование и совершенствование энергоиспользующих процессов и аппаратов пищеконцентратных производств [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевский Олег Леонидович ; Одесская гос. академия пищевых технологий. - О., 1999. - 235 л. - л. 217-230.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одесская гос. академия пищевых технологий

Видання зберігається у :
Основний фонд
8.
  
  ДС65375
Кобилінська, Олена Валеріївна.
Розроблення раціональних технологій харчоконцентратів швидкого приготування на основі екструдованої сировини [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Кобилінська Олена Валеріївна ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 2000. - 293 л. - л. 148-166.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
9.
  
  ДС66582
Заремба, Павел Александрович.
Совершенствование комплекса оборудования для получения бульона в условиях мясоперерабатывающих предприятий [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павел Александрович ; Донецкий гос. ун-т экономики и торговли им. М.Туган-Барановского. - Донецк, 2000. - 251 л. - л. 192-204.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецкий государственный университет экономики и торговли имени М. Туган-Барановского

Видання зберігається у :
Основний фонд
10.
  
  ДС71237
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 169 арк. - арк.114-122.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
11.
  
  РА292381
Сидор, Василь Михайлович.
Удосконалення технології випарювання квасного і солодового сусла при виробництві їх концентратів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.07 / Сидор Василь Михайлович ; Український держ. ун-т харчових технологій. - К., 1996. - 16 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Український державний університет харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
12.
  
  РА315258
Голуб, Богдан Олексійович.
Розробка та товарознавча оцінка нових видів сухих сумішей для кавових напоїв спеціального призначення [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Голуб Богдан Олексійович ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2001. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
13.
  
  РА293765
Стецюк, Галина Арсенівна.
Товарознавча характеристика круп'яних концентратів для профілактичного харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Стецюк Галина Арсенівна ; Київський держ. торговельно- економічний ун-т. - К., 1996. - 27 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський державний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
14.
  
  РА339496
Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Мельник Оксана Юріївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2005. - 20 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
15.
  
  РА350670
Трощий, Тетяна Володимирівна.
Технологія термоформованих гарнірів на основі знежирених зародків пшениці та їх використання у складі супів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Трощий Тетяна Володимирівна ; Харківський держ. ун-т харчування та торгівлі. - Х., 2007. - 19 с.: рис.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Харківський державний університет харчування та торгівлі

Видання зберігається у :
Основний фонд
16.
  
  РА363771
Аннєнкова, Надія Борисівна.
Товарознавча оцінка нових комбінованих екструдованих продуктів [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.15 / Аннєнкова Надія Борисівна ; Київський національний торговельно-економічний ун-т. - К., 2009. - 23 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Київський національний торговельно-економічний університет

Видання зберігається у :
Основний фонд
17.
  
  РА365414
Шульга, Оксана Сергіївна.
Розроблення технології екструзійних картоплепродуктів підвищенної харчової цінності [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.01 / Шульга Оксана Сергіївна ; Національний ун-т харчових технологій. - К., 2009. - 20 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Національний університет харчових технологій (Київ)

Видання зберігається у :
Основний фонд
18.
  
  РА365426
Декуша, Ганна Валеріївна.
Розробка технології сухих сумішей з гідролізованим білком для дитячого харчування [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.16 / Декуша Ганна Валеріївна ; Одеська національна академія харчових технологій. - О., 2009. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська національна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
19.
  
  РА305118
Станевський, Олег Леонідович.
Моделювання та удосконалення енерговикористовуючих процесів та апаратів харчоконцентратних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.18.12 / Станевський Олег Леонідович ; Одеська держ. академія харчових технологій. - О., 1999. - 19 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Одеська державна академія харчових технологій

Видання зберігається у :
Основний фонд
20.
  
  РА311830
Заремба, Павло Олександрович.
Удосконалювання комплексу обладнання для одержання бульйону в умовах м'ясопереробних виробництв [Текст] : автореф. дис... канд. техн. наук: 05.05.09 / Заремба Павло Олександрович ; Донецький держ. ун-т економіки і торгівлі ім. М.Туган-Барановського. - Донецьк, 2000. - 17 с.

Тематичний рубрикатор:


Дод. точки доступу:
Донецький державний університет економіки і торгівлі імені М. Туган-Барановського

Видання зберігається у :
Основний фонд
...
 

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського